Το Insta-famous κουτάβι της Donatella Versace μόλις κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αξίζει. Ο οίκος Versace αποκάλυψε σήμερα την άφιξη μιας συλλογής προς τιμήν της Χρονιάς του Σκύλου και το μοντέλο επιλογής του δεν είναι άλλη από τη νεαρή Audrey, το Τζακ Ράσελ τεριέ.

Στις εικόνες της καμπάνιας που εικονογραφήθηκε από τον Ραφαέλ Μαντέσσο, η Audrey, “ένα ελαφρώς δύστροπο σκυλί με έντονη αίσθηση της μόδας”, απολαμβάνει το ρόλο του σκύλου της χρονιάς. Φοράει ένα υπερμεγέθες T-shirt (μεγάλη τάση), κρατάει μια τσάντα, μυρίζει ένα πορτοφόλι και κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο αεροπλάνου.

Συνολικά, η συλλογή περιλαμβάνει T-shirts για άνδρες και γυναίκες, ένα μεταλλικό μπρελόκ, θήκες, σακίδια πλάτης και πορτοφόλια. Υπάρχει επίσης μια ειδική έκδοση της DV One τσάντας, διακοσμημένη με μια παιωνία – σύμβολο ευημερίας και τιμής στην κινεζική κουλτούρα. Αφιερωμένη στην πρωταγωνίστρια της σειράς, ονομάζεται Audrey Edition DV One.

Η εμπνευσμένη από το σεληνιακό έτος  συλλογή είναι διαθέσιμη τώρα στον ιστότοπο της Versace. Δείτε εδώ όλες τις εικόνες της καμπάνιας με την Audrey:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below