Στις επίσημες εμφανίσεις της φέτος, η Meghan Markle έδειξε ότι αγαπάει ιδιαίτερα τις τσάντες, αφού είναι πάντα ένα κομβικό σημείο στα σύνολά της, είτε πρόκειται για την τελευταία It-bag της Chloe είτε για το νέο crossbody στυλ. Σήμερα όμως η Meghan και ο Πρίγκιπας Χάρι έκαναν μια έκπληξη επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία και μας σύστησε σε ένα άγνωστο brand με μια απίστευτη ιστορία. Η ταμπά τσάντα της είναι από τη σχεδιάστρια Charlotte Elizabeth που ξεκίνησε το label της όταν ήταν 21 και είχε παραλύσει για περισσότερο από ένα χρόνο.

 

“Χειρουργήθηκα στην καρδιά το 2012 και έπρεπε να φύγω από το σχολείο στα 16 εξαιτίας αυτού. Ηταν δύσκολο να βρω δουλειά λόγω των φυσικών μου συνθηκών υγείας “είπε η ίδια στην Telegraph αναφερόμενη στο πως ξεκίνησε την επιχείρησή της. Είμαστε 3 αδελφές και παρατήρησα ότι δεν ήμασταν ποτέ ευχαριστημένος με τις τσάντες μας. Είχα ωστόσο ένα σαφές όραμα για αυτό που ήθελα: να έχει καθαρές γραμμές , να είναι minimal και εμπνευσμένη από τις κλασικές τσάντες της δεκαετίας του ’50, όταν ήταν αληθινή εμπειρία το να έχεις μια τσάντα “.

Άρχισε να ασχολείται με τα σχέδια της από το κρεβάτι και με την υποστήριξη του σωματείου The Prince Trust μπόρεσε να αρχίσει να κατασκευάζει τα σχέδιά της στο Ηνωμένο Βασίλειο. “Σκέφτηκα ότι αν μπορώ να δημιουργήσω κάτι μέσα από όλο αυτό, θα μπορώ να κάνω τα πάντα”, εξήγησε. “Γι ‘αυτό και η δουλειά μου είναι τόσο ξεχωριστή για μένα, καθώς ξεκίνησε όταν εγώ  περνούσα τις χειρότερες στιγμές μου”.

Όλες οι τσάντες Bloomsbury της Charlotte Elizabeth είναι sold-out αυτή τη στιγμή, μπορείτε όμως αν θέλετε να προ-παραγγείλετε της εκδοχή της Meghan.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below