Η νυφική ​​εμφάνιση της Meghan Markle θα αποτελέσει για πάντα μέρος της ιστορίας. Εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα μνήμης: Πρώτα φόρεσε ένα Givenchy φόρεμα, στη συνέχεια, ενώ αργότερα το αντικατέστησε με ένα Stella McCartney για τη δεξίωση. Κι ενώ η ίδια η Meghan δεν σχολίασε δημόσια κανένα από τα ρούχα της, η McCartney, που σχεδίασε το δεύτερο φόρεμα, μίλησε πρόσφατα στο BBC για τη διαδικασία της δημιουργίας.
Στη συνέντευξη, η σχεδιάστρια αποκάλυψε ότι μαζί με τη Meghan “εργάστηκαν” για το σχεδιασμό του φορέματός της. “Αισθάνθηκα πολύ περήφανη που ήρθε σε μένα για εκείνο το κομμάτι του γάμου”, δήλωσε η McCartney. Το αμάνικο φόρεμα ήταν καθαρό, μοντέρνο και σοφιστικέ, που η Meghan πάντα αποπνέει με τα ρούχα της.

 

Η σχεδιάστρια συνέχισε επίσης να λέει ότι το φόρεμα χρησίμευσε ως συμβολισμός για τη Meghan και το ταξίδι της μέχρι να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. “Νομίζω ότι ήταν η τελευταία στιγμή που θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει την άλλη πλευρά της, τη χαρά και τον άνθρωπο μέσα της», είπε.

Στις 19 Μαΐου, η Meghan εμφανίστηκε φοορώντας το εντυπωσιακό ρούχο και τόνισε γλυκά την ιδιαίτερη στιγμή φορώντας το aquamarine δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below