Τα Marks & Spencer υποδέχονται τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ‘18 με φυσική κομψότητα και ανεπιτήδευτο στυλ. Τα ιδιαίτερα χρώματα και prints καθώς και οι πρωτότυποι συνδυασμοί υφασμάτων έρχονται στο επίκεντρο της νέας συλλογής μέσα από θηλυκά κομμάτια, για εμφανίσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Στην τάση Explorer,οι ζεστές αποχρώσεις μωβ και χακί συνδυάζονται με πολυτελή υφάσματα, για ένα κομψό ανοιξιάτικο ταξίδι. Τα διακριτικά printsπου θυμίζουν ανθισμένους κήπουςτόσο στα ρούχα όσο και στα -εξαιρετικά απαλά- εσώρουχα, αναβαθμίζουν τις καθημερινές εμφανίσεις και αναδεικνύουν τους γήινους τόνους σε πρωταγωνιστές της σεζόν.

Οι κλασικές αποχρώσεις κόκκινου, μπλε και γκρι,επαναπροσδιορίζονται στην τάση Horizon,μέσα από μια ζωηρή χρωματική παλέτα,ενώ το αγαπημένο καρό και οι ρίγες προσδίδουν πιο αθλητικό χαρακτήρα. Στα εσώρουχα, το λευκό συναντά τον καινοτόμο σχεδιασμό, «ανανεώνοντας» τη διαχρονική αισθητική.

Στην τάση Global, η ανεπιτήδευτη κομψότητα έρχεται στο επίκεντρο. Τοlayering με απαλά και αέρινα υφάσματα, προσφέρει καλοκαιρινό άγγιγμα σε κάθε look, ενώτα θηλυκά φορέματα σε αποχρώσεις κάραμελ, ροζ και ώχρας δίνουν μποέμ χαρακτήρα. Η χαλαρή αυτή διάθεση «πηγάζει από μέσα», με εσώρουχα που ξεχωρίζουν για την απαλότητα τους.

Όσο πλησιάζει τοκαλοκαίρι, τα χρώματα της τάσης ArtHaus, κλέβουν τις εντυπώσεις.Έντονες αποχρώσεις, συνδυάζονται με γλυκές παστέλ, δημιουργώντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αντίθεση.Η καλοκαιρινή διάθεση εκφράζεται και μέσα από τα εσώρουχα, με νέα άκρως θηλυκά και ανάλαφρα σχέδια. Από τα πανωφόρια μέχρι τα μαγιό, τα ζωηρά prints χαρίζουν αέρα ανανέωσης στη συλλογή και ξαναγράφουν τους κανόνες του colorblocking.

Η νέα συλλογή των M&S για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’18, τοποθετεί τη γυναίκα στην καρδιά του σύγχρονου σχεδιασμού, για να δημιουργήσει το δικό της μοναδικό στυλ, που θα ανταποκρίνεται με ευελιξία και αυτοπεποίθηση στις ανάγκες και τις επιθυμίες της.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below