Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Calvin Klein στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, έχει κυριαρχήσει στις πασαρέλες, περπατώντας για luxury οίκους όπως Burberry, Moschino, Alexander Wang και Saint Laurent. Η Kaia Gerber έχει ήδη αρχίσει να χαράζει μια εντυπωσιακή πορεία στη μόδα αφού πρόσφατα περπάτησε και στα runway της υψηλής ραπτικής, φορώντας ξεχωριστές δημιουργίες της Chanel και του Valentino. Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα ρούχα που φοράει στην πασαρέλα που τραβούν την προσοχή, αλλά και το στυλ στην καθημερινή ζωή της.

Ακολουθώντας τα βήματα των Kendall Jenner και Gigi Hadid, η Kaia έχει τελειοποιήσει την casual ντουλάπα της- και όπως κάθε έφηβη, έχει μια τάση προς τα high-street προσιτά καταστήματα. Mερικούς μήνες πριν φόρεσε H & M και τώρα μόλις επέλεξε το δημοφιλές online κατάστημα, Asos.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Η Kaia δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία στο Instagram της, φορώντας ένα διασκεδαστικό μίνι φόρεμα με print αστεριών.
Το θέλετε κι εσείς; Kανένα πρόβλημα.
Το Asos φόρεμά της μπορεί να γίνει και δικό σας μόνο με 31,60 ευρώ.
Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ: Το κολακευτικό wrap-dress είναι βέβαιο ότι θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε σωματότυπο- όχι μόνο σε supermodels αφού η Asos έχει στοκ του φορέματος στις κατηγορίες petite, tall και maternity.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below