Στη φετινή σεζόν των βραβείων, η πρωτοβουλία Time’s Up χρησιμοποιεί τα κόκκινα χαλιά για να κάνει μια δήλωση σχετικά με την ασφάλεια στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Είδαμε γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς και να τα φορούν στις Χρυσές Σφαίρες και τα βραβεία SAG, μαζί με τις καρφίτσες του Time’s Up.  Οι συμμετέχοντες στα χθεσινά Βραβεία BAFTA ενθαρρύνθηκαν επίσης να φορέσουν μαύρο για να υποστηρίξουν την κίνηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Kate Middleton όμως, εμφανίστηκε φορώντας ένα σκούρο πράσινο φόρεμα από την σχεδιάστρια Jenny Packham. Μήπως η Δούκισσα του Κέμπριτζ δε γνώριζε τον ανεπίσημο κώδικα ενδυμασίας; Δύσκολο. Ωστόσο, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, η παρουσία και τα ρούχα της κάνουν πάντα μια δήλωση για λογαριασμό του Kensington Palace, δίκαια ή όχι.

Φορώντας μαύρο, η Middleton θα είχε πάρει θέση για ολόκληρη την βασιλική οικογένεια και οι βασιλείς αποφεύγουν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις όταν μπορούν. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι διαφωνούν με το Time’s Up, απλώς δεν μπορούν να πάρουν θέση σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο.

Παρόλα αυτά στο φόρεμα που επέλεξε υπήρχε ένα μαύρο ζωνάκι στη μέση, σωστά; Αυτό το ζωνάκι δεν είναι απλά ένα ζωνάκι όταν φοριέται από τη μελλοντική Βασίλισσα της Αγγλίας, αφού κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισής της είναι μελετημένη. Αυτό το ζωνάκι είναι σαφώς μια αναφορά στο Time’s Up, ακόμα κι αν η ίδια δεν ήταν σε θέση να δεσμευτεί πλήρως με ένα total black σύνολο. “Η ενδυματολογική επιλογή της Middleton, κατάφερε να μην ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες μαύρες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τήρησε το βασιλικό πρωτόκολλο και έκανε ένα statement για όποιον το ψάχνει” παρατήρησε το Vanity Fair κι εμείς δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below