Τα ρετρο-φουτουριστικά σκηνικά μέσα στις εικόνες που οραματίστηκε ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου -Alessandro Michele, για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017 άντλησαν την έμπνευσή τους από το sci-fi ύφος της δεκαετίας του ’50 και του ’60, συμπεριλαμβανομένου και του του εικονικού τηλεοπτικού προγράμματος Star Trek.
Courtesy of Glen Luchford for Gucci
Όπως αποκαλύφθηκε στο λογαριασμό του οίκου στο Instagram τον Απρίλιο με μια σειρά βίντεο από τα πιο μακρινά σημεία του ηλιακού μας συστήματος, για την ερχόμενη σεζόν η συλλογή μεταφέρεται σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ένα cast ανθρωποειδών, εξωγήινων, ρομπότ αλλά και κοινών θνητών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Gucci εισβολή από ένα μακρινό γαλαξία.
Courtesy of Glen Luchford for Gucci
Στις εντυπωσιακές εικόνες, ανθρώπινοι χαρακτήρες αλληλεπιδρούν με τα εξωγήινα πλάσματα και τους δεινοσαύρους στη Γη ενώ στη συνέχεια διακτινίζονται σε σουρεαλιστικά, ψυχεδελικά τοπία του διαστήματος και σε εσωτερικούς χώρους διαστημόπλοιων, δημιουργώντας άγριες και συναρπαστικές συνθέσεις, τις οποίες μόνο Alessandro Michele θα μπορούσε να έχει φανταστεί.
Courtesy of Glen Luchford for Gucci
Από τη στιγμή που ο ίδιος ανέλαβε άλλωστε τα ηνία του Gucci, το χιούμορ και η φαντασία είναι στοιχεία που δε λείπουν ποτέ από τις συλλογές του, σε αντίθεση με τον κλασικό και αυστηρό χαρακτήρα που είχαν παλιότερα.
TM & © 2017 CBS Studios Inc. STAR TREK and related marks are properties owned by CBS Studios Inc. All Rights Reserved. 

Video Credit: Star Trek elements courtesy of CBS. TM & © 2017 CBS Studios Inc. STAR TREK and related marks are properties owned by CBS Studios Inc. All Rights Reserved. Music: “Space 1999” written by Vic Elms, Barry Gray © SM Publishing (Italy) Srl  1974 ITC Entertainment Group Limited

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below