Η Eva Longoria θα κάνει το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με το WWD. Η ηθοποιός πρόκειται να παρουσιάσει την ομώνυμη σειρά της, η οποία είναι μια συλλογή σε προσιτές τιμές και το show της θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου.

Άλλοι νέοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των shows είναι oι φίλες Rosario Dawson και Αlysa Reiner, που θα αναγνωρίσετε από τη σειρά “Orange Ιs The New Black.

Η Longoria χωρίς αμφιβολία θα πάρει tips και συμβουλές από την καλή της φίλη Victoria Beckham, η οποία δείχνει τις συλλογές της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, ενώ αυτό το show θα σηματοδοτήσει και την είσοδο της Longoria στον κόσμο της μόδας.

“Ο κόσμος συνεχώς με ρωτάει γιατί μου πήρε τόσο καιρό να κάνω μια σειρά ρούχων, γιατί αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω από πάντα”, είπε. “Μου έγιναν πολλές διαφορετικές προσφορές – οι οποίες απλά ήθελαν να βάλω το όνομά μου επάνω σε κάτι. Εγώ όμως ήθελα να είμαι μέρος της διαδικασίας. Ήθελα να σχεδιάζω, ήθελα να βοηθάω στις προμήθειες, ήθελα να συμμετέχω στην επιλογή των prints, τα πάντα. Και αυτό είναι εργασία πλήρους απασχόλησης!”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below