Φυσικά ο Christopher Kane δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον επανασχεδιασμό ενός άλλου απίστευτα «άσχημου» παπουτσιού. Αλλωστε, αυτός είναι ο σχεδιαστής που έστειλε τα παλιά καλά Crocs διακοσμημένα με charms στην πασαρέλα του για τη σεζόν SS17. Εκείνη την εποχή ήταν απλώς ένα ακόμη παράδειγμα της φαινομενικά ατελείωτης εμμονής της βιομηχανίας μόδας με τα αμφιλεγόμενα παπούτσια (βλ. Birkenstocks, Uggs και “dad trainers” ως περαιτέρω απόδειξη). Το τελευταίο στυλ υποδημάτων του Kane όμως έχει οδηγήσει την τάση σε νέα – και ακόμα πιο άνετα – ύψη.
Ο σχεδιαστής παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2018 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, για την οποία συνεργάστηκε με μια πραγματική εταιρεία ορθοπεδικών παπουτσιών, τη Z-Coil, για να εξοπλίσει τα μοντέλα του με τα «άσχημα» παπούτσια του επόμενου επιπέδου. Με ένα πλήθος κρυστάλλων στο επάνω μέρος,  τα μαύρα δερμάτινα παπούτσια περιλαμβάνουν κουμπώματα από velcro και σπειροειδή τακούνια.

info@imaxtree.com

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το εγχειρίδιο του 1970 The Joy Of Sex ωστόσο, η αντιπαράθεση του Kane σίγουρα αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα. Με τα ανάμικτα συναισθήματα για τα Crocs του Kane να μετατρέπονται σύντομα σε σφοδρή επιθυμία, είμαστε σίγουρες ότι θα δούμε γρήγορα τα νέα “ασχημα” στυλ με την υπογραφή του φορεμένα στα πόδια πολλών street stylers στον επόμενο μήνα μόδας.

info@imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below