Το ταξίδι της Marni φθάνει στο Παρίσι, φέρνοντας τον φανταστικό κόσμο της στην οδό Rue Saint Honoré. Για πέντε μήνες ο χώρος θα μετασχηματίζεται συνεχώς, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις διάφορες εκφάνσεις του Marni σύμπαντος και να αγοράσουν μια επιλογή από ειδικά, exclusive προϊόντα, βυθισμένα σε ένα ζωντανό περιβάλλον φωτεινών χρωμάτων και έντονων μοτίβων σε τρεις συγκεκριμένες περιόδους .

Ιανουάριος 2018: MARNI VISITORS MARKET

Πρωταγωνιστές είναι οι Μarni visitors, διασκεδαστικές, ζωγραφισμένες μαριονέτες από ξύλο και ρητίνη, χαρακτήρες που είναι μισοί παιχνίδι και μισοί γλυπτό, που φαίνεται να έχουν έρθει από άλλο πλανήτη. Με βάση την παραδοσιακή ετήσια φιλανθρωπική δωρεά των Χριστουγέννων, τα έσοδα από τις πωλήσεις των Marni visitors θα διατεθούν στην ένωση Piccolo Principe (www.piccoloprincipe.va.it), η οποία μέσω της κοινότητας Orso Baloo βοηθά τα παιδιά ηλικίας 0-5 ετών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επαρχία του Μιλάνου.

1η Φεβρουαρίου – 12 Απριλίου: MARNI PLAYFUL MARKET
Η λέξη κλειδί είναι το παιχνίδι. Η Marni Playful Market είναι μια πρόσκληση να ξεχάσουμε κανόνες με παιχνίδια προς έκθση ή για να παίξεις μαζί τους, εξαιρετικά αντικείμενα και έπιπλα λιγότερο πρακτικά με μεγαλύτερη την παιχνιδιάρικη πλευρά τους.
13 Απριλίου – 18 Μαΐου: MARNI HOUSE MARKET
Τα ξύλινα, μεταλλικά και χρωματιστά  PVC έπιπλα που κατασκευάστηκαν χειροποίητα στην Κολομβία καλύπτουν το χώρο για τον εορτασμό του σχεδιαστικού μήνα. Δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον όπου η χειροποίητη χειροτεχνία και η δημιουργικότητα βρίσκουν την απόλυτη έκφρασή τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below