Ο Christian Louboutin στη νέα του συλλογή βάζει τη δική του μοναδική σφραγίδα και όχι απλά με τη signature κόκκινη σόλα του. Η συλλογή ονομάζεται Loubitag, περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία παπούτσια καθώς και δερμάτινα είδη και τα αντικείμενα θα διακρίνονται χάρη στο γεγονός ότι ο Louboutin τα έχει καλύψει με την υπογραφή του, τα μηνύματά του και τα σκίτσα του. Με τα χρόνια, ο Louboutin έχει εξατομικεύσει αντικείμενα για τους πελάτες του μέσω παιχνιδιάρικων doodles, τυχερών συμβόλων ακόμη και μυστικών σημειώσεων. Η Loubitag συγκεντρώνει περισσότερα από 25 χρόνια σχεδίων, που αναπαρίστανται μέσω ιστοριών και συναισθημάτων.

Σε αυτή τη συλλογή, τα κλασικά κομμάτια του Louboutin όπως η γόβα So Kate και Pigalle Folies είναι καλυμμένα με πολύχρωμες μουντζούρες και μηνύματα. Η Loubitag μετατρέπει τα αξεσουάρ σε καμβά για τον ευρύτατα γνωστό και αγαπημένο Γάλλο σχεδιαστή.

Η ιδέα δεν είναι τρομερά πρωτότυπη, αλλά τα αποτελέσματα είναι διασκεδαστικά και φορέσιμα. Ορισμένα κομμάτια είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά οnline, ενώ άλλα μπορούν να γίνουν κατά παραγγελία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below