Ένα από τα μεγαλύτερα στιγμιότυπα της τελευταίας εβδομάδας μόδας του Μιλάνου ήταν το σόου Versace, που περιλάμβανε πέντε από τα αυθεντικά supermodels της δεκαετίας του ’90 προς τιμήν του αείμνηστου Gianni Versace και της 20ής επετείου από το θάνατό του.
Στην επίδειξη Versace Spring / Summer 2018 τα αγαπημένα μοντέλα του Gianni -Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Carla Bruni, Helena Christensen και Cindy Crawford, περπάτησαν στο runway σε μια ωδή στον σχεδιαστή και τώρα ο Versace παρουσιάζει την καμπάνια του για την Άνοιξη του 2018 και πάλι με ένα lineup από οικεία πρόσωπα. Η Linda Evangelista και η Christy Turlington, που απουσίαζαν από την επίδειξη στο Μιλάνο, πόζαραν επίσης στο φακό του Steven Meisel, του οποίου η συνεργασία με τα θρυλικά μοντέλα των ’90s καθόρισε την πρώιμη καριέρα του.
Η πλήρης καμπάνια θα κάνει το ντεμπούτο της στις 18 Δεκεμβρίου 2017 και θα περιλαμβάνει supermodels πολλών γενεών, όπως τη Gisele Bündchen, τη Raquel Zimmerman και Natalia Vodianova, που κυριάρχησαν στους διαδρόμους στα ’00s, αλλά και τις σημερινές fashion darlings Gigi Hadid και Kaia Gerber. Η Irina Shaik, η Vittoria Ceretti, η Cara Taylor, η Birgit Kos και η Grace Elizabeth εμφανίζονται επίσης στην καμπάνια.
Η συλλογή της Άνοιξης του 2018 αποτίει φόρο τιμής στον Gianni, ο οποίος ίδρυσε τον ιταλικό οίκο και ηγήθηκε του brand για δύο δεκαετίες μέχρι το θάνατό του το 1997.
Η Campbell φόρεσε ένα  χρυσό μεταλλικό φόρεμα για την καμπάνια, ενώ τα pop art, τα animal prints και το iconic μοτίβο μέδουσας του Gianni τυπώθηκαν επάνω σε μεταξωτά κασκόλ, jackets και πουκάμισα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below