Το ρετρό στιλ βρίσκεται φέτος στα καλύτερά του και αυτό μας αρέσει πολύ! Πρόσφατα, ο Alessandro Michele δημιούργησε για την Gucci την ανανεωμένη μορφή ενός κομματιού τόσο κλασικού όσο και η «μπανάνα» – το γνωστό τσαντάκι μέσης! Και μπορεί κάποτε να είχε κατηγορηθεί ως παλαιωμένο και όχι αρκετά fashionable, αλλά κανένας δεν μπορεί φέτος να πει κάτι αντίστοιχο για αυτήν την μοναδική έμπνευση από βελούδο με το χρυσό μόνογραμμα να γοητεύει με την πρώτη ματιά.

Στην πρώτη του εκδοχή το μοντέλο Marmont παρουσιάστηκε σε μαύρο δέρμα, αλλά φέτος η πολυτέλεια έχει άλλες απαιτήσεις και το παιχνίδι των εντυπώσεων κερδίζεται στο απαλό υλικό της τσάντας και βέβαια στα νέα χρώματά της: ένα φωτεινό φούξια και ένα υπέροχο τυρκουάζ. Κάθε κομμάτι κατασκευάζεται στην Ιταλία από δέρμα υψηλής ποιότητας και ολοκληρώνεται με κλασικό matelassé βελούδο. Τα δύο μπλεγμένα G της Gucci συνδυάζονται με το ανάλογο φερμουάρ , ενώ οι μινιμαλιστικές ραφές του φροντίζουν για το επιπλέον luxury feeling.

Το μικρό και χαριτωμένο βελούδινο θαύμα προσφέρεται στην τιμή των 980δολαρίων στην επίσημη ιστοσελίδα της Gucci και πάμε στοίχημα ότι σύντομα θα το δούμε στην Bella Hadid και την παρέα της!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below