Τις τελευταίες σεζόν,οι λάτρεις των sneakers έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα επιλογών στα παπούτσια. Υπάρχει το “βρώμικο” dad sneaker στον Balenciaga, το παπούτσι τένις του ξωτικού στη Loewe, αρκετά με ρετρό αναφορές στον Gucci και πολλά άλλα. Και τώρα, υπάρχει ακόμα και ένα αθλητικό παπούτσι για τις beauty addicts. Σας παρουσιάζουμε την ειδική συνεργασία της Puma και της MAC για την 50ή επέτειο της μάρκας αθλητικών ειδών.

Η συλλογή κυκλοφόρησε σήμερα και περιλαμβάνει τρία κλασικά σουέτ sneakers που έχουν σχεδιαστεί στις ακριβείς αποχρώσεις τριών από τα πιο δημοφιλή κραγιόν της MAC: το κοράλλι- κόκκινο “Lady Danger”, το ροζ- μπεζ “Creme d’Nude” και το βαθύ μπορντό “Sin”.

 

Καθώς οι συνεργασίες μόδας με μάρκες ομορφιάς και διασημότητες δεν είναι κάτι καινούργιο, αυτή η νέα αποκλειστική σειρά αθλητικών παπουτσιών με τις αντίστοιχες αποχρώσεις στα κραγιόν μοιάζουν να έρχονται στην σωστή ώρα τους. Επειδή, αντίθετα με τις προηγούμενες σεζόν, όταν το streetwear δεν συνδέονταν με κομψά μαλλιά ή κανονικό μακιγιάζ στο πρόσωπο, τώρα οι καιροί άλλαξαν.

Βρισκόμαστε τώρα σε μια εποχή όπου όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις adidas φόρμες της Kendall Jenner, τα κομμένα σορτς της Gigi, τα αθλητικά σουτιέν της Beyonce’s Ivy Park και όλες τις glossy selfies των χειλιών τους.

Το συμπέρασμα; Δεν υπάρχει όριο στην αίγλη που μπορεί κανείς να ενσωματώσει στο αθλητικό look του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below