Πιστή στη φιλοσοφία της, την διατήρηση και αναβίωση της ελληνικής παράδοσης & κληρονομιάς, η ZEUS+ΔΙΟΝΕ, επέλεξε το «Καΐκι» ως μέσο για να «ταξιδέψει» φέτος το Καλοκαίρι στις Ελληνικές θάλασσες και συγκεκριμένα στα ιστορικά ελληνικά νησιά της Ύδρας και των Σπετσών. Τα χειροποίητα παραδοσιακά ξύλινα «Καΐκια», γνωστά από την αρχαιότητα για την συμβολή τους στο εμπόριο και την αλιεία, κατασκευάζονται από εξειδικευμένους τεχνίτες με πολύ πάθος, σκληρή δουλειά και αγάπη για να φέρουν το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Με τα ίδια συναισθήματα, πάθος και αγάπη, κατασκευάζονται και οι δημιουργίες ZEUS+ΔΙΟΝΕ ώστε να αποτυπωθεί ο απόλυτος σχεδιασμός και το αξεπέραστο ποιοτικά αποτέλεσμα. Το ZEUS+ΔΙΟΝΕ «Καΐκι» Pop- Up Store θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το ιστορικό νησί της Ύδρας στις 18 Ιουνίου, ένα μέρος με μοναδική αισθητική και κοσμοπολίτικο αέρα, που έχει αποτελέσει για την ZEUS+ΔΙΟΝΕ πηγή έμπνευσης ως προς τις συλλογές αλλά και καμπάνιες επικοινωνίας.

Στις 20 Ιουνίου θα ταξιδέψει για τις πανέμορφες και αρχοντικές Σπέτσες όπου θα παραμείνει μέχρι 24 Ιουνίου, μπροστά από το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο και το παλιό λιμάνι. Άλλο ένα ιστορικό νησί με μεγάλη παράδοση στην κατασκευή ξύλινων Καϊκιών που κρατάει μέχρι και σήμερα.

Στο «Καΐκι» Pop-Up Store θα παρουσιαστούν ειδικές επιλογές από την συλλογή Summer 18, κατάλληλες για χαλαρές καλοκαιρινές εμφανίσεις διακοπών αλλά και πόλης, με την μοναδική αισθητική και ποιότητα ΖEUS+ΔΙΟΝΕ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below