Από τη Celestino για Εσένα: 10ήμερο Προσφορών

Από τη Celestino για Εσένα: 10ήμερο Προσφορών

Η αγαπημένη εταιρεία όλων των Ελληνίδων, ετοιμάζεται να ομορφύνει τις φθινοπωρινές μας ημέρες με ένα δεκαήμερο ασυναγώνιστων προσφορών.
01 Νοεμβρίου 2016

Για ακόμα μία φορά, η ποιότητα και η κομψότητα αποκτούν αντιστρόφως ανάλογη σχέση με την τιμή. Και αυτό είναι κάτι που μόνο η Celestino καταφέρνει να κάνει.

Με ποικιλία προϊόντων τα οποία ανανεώνονται καθημερινά και με τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε γυναίκας, ανεξαρτήτου ηλικίας, το δεκαήμερο αυτό θα «γεμίσει» τις ντουλάπες μας με τα πιο περιζήτητα κομμάτια της σεζόν. Γιατί, ποιος είπε ότι το να ψωνίζεις πολύ κάνει κακό;

Οι Celestino Fashionistas γνωρίζουν πολύ καλά τα οφέλη του shopping στην ψυχολογία αλλά και τη γοητεία σου και ετοιμάζονται να σου τα προσφέρουν απλόχερα μέσα από τις μεγαλύτερες προσφορές. Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Celestino ή μπες στο e-shop πατώντας εδώ, και διάλεξε ανάμεσα σε αμέτρητες ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

Βιάσου! Οι προσφορές θα κρατήσουν μόνο για 10 ημέρες (1-10 Νοεμβρίου 2016) και να είσαι σίγουρη ότι θα γίνουν ανάρπαστες. Μην χάνεις χρόνο. Πρέπει να είσαι καλοντυμένη, να έχεις τις τελευταίες τάσεις της αγοράς στη ντουλάπα σου και το πορτοφόλι σου γεμάτο!