Πώς να ντυθείς σέξι και να φαiνεσαι classy

8 μυστικά που λειτουργούν σε κάθε ηλικία.
15 Οκτωβρίου 2014 Βιβή Μωραΐτου
1. Αποκάλυψη επ' ώμου
"Οι ώμοι είναι ένα από τα πιο αισθησιακά σημεία του σώματος και ο καλύτερος τρόπος να γίνουμε αποκαλυπτικές χωρίς να υπερβάλλουμε. Επιπλέον, έστω και ένας γυμνός ώμος υπογραμμίζει την ομορφιά του, αλλά και του αυχένα όταν τα μαλλιά είναι πιασμένα ψηλά" εξηγέι η personal stylist Noelle Cellini. Katie Holmes
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22


Το κλειδί για να δείχνει μια γυναίκα sexy είναι πρώτα απ' όλα θέμα τύπου και όχι συγκεκριμένου οutfit. Αλλά είναι σίγουρο πως υπάρχουν ρούχα και τρικ που λειτουργούν σε κάθε τύπο και ηλικία και το πιο σημαντικό κρατάνε ψηλά το επίπεδο.

Για τη βετεράνο Diane Von Furstenberg το μυστικό της σέξι εμφάνισης είναι ένα καλό άρωμα και η καλή διάθεση. Για την Elle McPherson είναι τα εσώρουχά της και για τη σταρ του bourlesque Dita Von Teese οι μαύρες κάλτσες με ραφή. Και για τις τρεις το σημαντικότερο είναι να μην βγαίνουν από το σπίτι με ο,τιδήποτε τις κάνει να νιώθουν άβολα. "Δεν έχει κανένα νόημα να φοράω κάτι που δεν με βοηθάει να νιώθω αυτοπεποίθηση ή δεν εκφράζει το στιλ μου" λέει η Elle, που στα 48 της σίγουρα ξέρει πολλά παραπάνω.