Τα ωραιότερα outfits από τα γυρίσματα του Gossip Girl season 6

Τα ωραιότερα outfits από τα γυρίσματα του Gossip Girl season 6

O ενδυματολόγος της σειράς Eric Daman μας δείχνει την γκαρνταρόμπα της Serena, της Blair και των άλλων κοριτσιών.
30 Οκτωβρίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη, Photos: Splash/IML
Blake Lively
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

Μερικές από εμάς δεν έχουν μάθει ποτέ τι γίνεται στο Gossip Girl. Ούτε και ενδιαφέρονται. ξέρουν όμως με ακρίβεια να σου πουν τι παλτό φορούσε η Blake Lively στο τελευταίο επεισόδιο, τι χρώμα καπέλο έβαλε η Leighton Meester ή αν το γαλάζιο φόρεμα της Kelly Rutherford την πάχαινε.

Το Gossip Girl οφείλει μέρος της επιτυχίας του στα ρούχα που φορούν οι πρωταγωνίστριες του. Ο υπεύθυνος για τα κοστούμια Eric Daman (βοηθός της Patricia Field για τις σεζόν 2, 3 και 4 στο Sex and the City) βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό. Και ενώ στην πρώτη σεζόν παρακαλούσε τους σχεδιαστές να του δανείσουν ρούχα για τα γυρίσματα, στην έκτη τον παρακαλούν εκείνοι να δείξει ολόκληρες κολεξιόν μέσα από τη σειρά.

"Είναι σαν να έχουμε την γκαρνταρόμπα ενός μεγάλου περιοδικού. Τα ρούχα έρχονται σε μας μόλις κατέβουν από την πασαρέλα. Είναι τιμή και προνόμιο για μένα να έχω πρόσβαση σε τόσα πράγματα". Εκείνο όμως που θεωρεί "αποκάλυψη" της σεζόν είναι η σχεδιάστρια κοσμημάτων Meira Τ.

Τι έχουμε, λοιπόν, να περιμένουμε από τον έκτο κύκλο (που ξεκίνησε να προβάλλεται στις 8 Οκτωβρίου στην Αμερική); "Μία πλούσια φθινοπωρινή παλέτα από χρώματα με το βαθύ μπλε του ζαφειριού, στρατιωτικό πράσινο, λαχταριστές μελιτζάνες, τονισμένα με πινελιές φούξια. Ωστόσο, ψάχνω πάντα αξεσουάρ σε φωσφοριζέ και ξινό κίτρινο, δηλαδή τσάντες και παπούτσια".

Οι σχεδιαστές που προτιμάει γι' αυτή την τηλεοπτική σεζόν είναι οι: Valentino, Jonathan Saunders, McQueen, Prada, Marni, Gucci, Jenny Packham και Bottega Veneta. Βέβαια, η σύνθεση των outfits δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Ο Daman συνδυάζει διαφορετικά κομμάτια για να δημιουργήσει καινούργια σύνολα για την Serena van der Woodsen (Blake Lively) και τον κόσμο της.

"Όλοι οι χαρακτήρες έχουν εξελιχθεί και σαν προσωπικότητες και σαν στυλ". Η Blair και η Serena έβγαλαν τις στολές του Constance Billard School και έχουν αποκτήσει το δικό τους στυλιστικό προφίλ. "Το να δίνεις στους ηθοποιούς μία ταυτότητα μέσα από τις στυλιστικές επιλογές τους, τους βοηθάει να δημιουργήσουν αυτό που θέλουν οι χαρακτήρες τους να είναι".