#ΜFW SS17: Oι streetstyle εμφανίσεις που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της Βαλιάνας Βαριαντζά

#ΜFW SS17: Oι streetstyle εμφανίσεις που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της Βαλιάνας Βαριαντζά

Η δημιουργός του Blender Factory φωτογραφίζει μοναδικά τα it-girls της μόδας και μεταφέρει εικονικά τα πιο στυλάτα vibes των μητροπόλεων του στιλ.
12 Οκτωβρίου 2016 Xριστίνα-Μαρία Κράββαρη, φωτό: Blender Factory
Η Ελληνίδα blogger Nαταλία Γεωργαλά.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

Ένας περίπατος στη Via Gesu στο Μιλάνο τη στιγμή που το fashion show του οίκου Versace είχε αρχίσει ήταν η αφορμή για την ταλαντούχα φωτογράφο Βαλιάνα Βαριαντζά να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2014 το streetstyle blog Βlender Factory. Από τότε, έχοντας μετακομίσει μόνιμα στο Μιλάνο και με συντροφιά τη φωτογραφική της μηχανή παρατηρεί και φωτογραφίζει τα outfits που την εμπνέουν.

Συνήθως επιλέγει street στιγμές ατόμων με διαφορετικές προσωπικότητες. Κάποιοι σχετίζονται με το χώρο της μόδας και παρευρίσκονται στα διάφορα events, ενώ κάποιοι άλλοι, με το δικό τους προσωπικό στιλ, δίνουν μία μοναδική νότα στην πόλη.

Από τις εβδομάδες μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού, του Λονδίνου, της Κοπεγχάγης και της Φλωρεντίας, η δουλειά της έχει δημοσιευθεί σε μεγάλα περιοδικά όπως η Vogue και το Esquire.

Τον τελευταίο καιρό αυτό της τραβάει φωτογραφικά το ενδιαφέρον είναι η ατμόσφαιρα και το πανδαιμόνιο που επικρατεί στα backstages. Dsquared2, Roberto Cavalli, Jil Sander, Antonio Marras, Philoshophy είναι μερικά από τα shows που της έδωσαν τη δυνατότητα να φωτογραφίσει τα line up τους, και στη συνέχεια να γίνει η official φωτογράφος τους.

www.blenderfactory.com