Η Δίαιτα Ωμέγα από 5 κορυφαίους σεφ

Η Δίαιτα Ωμέγα από 5 κορυφαίους σεφ

Το concept γαστρονομίας Omega επιστρέφει στην Costa Navarino.
11 Ιουλίου 2012 Μιχελάκου Ιωάννα
Το πρωτοποριακό concept γαστρονομίας με εστιατόριο και μαθήματα μαγειρικής που βασίζονται στη «Δίαιτα Ωμέγα», από την Costa Navarino, λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2011 Καταξιωμένοι σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιουργούν μενού και παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής με βάση τη «Δίαιτα Ωμέγα», μια επιτυχημένη συνταγή για υγιεινή διατροφή.

Οι guest chefs μεταδίδουν, εκπαιδεύουν και διδάσκουν στους επισκέπτες τις βάσεις της «Δίαιτας Ωμέγα», ενώ παράλληλα μέσα από τα μενού που έχουν δημιουργήσει ειδικά για το Omega, όσοι βρεθούν στο εστιατόριο θα γνωρίσουν τα πολλαπλά οφέλη αυτής της υγιεινής διατροφής. Οι προτάσεις του Omega, βασίζονται κυρίως σε τοπικά και εποχιακά συστατικά, καθώς και σε προϊόντα από τους βοτανόκηπους και λαχανόκηπους της Costa Navarino. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται περιέχουν ισορροπημένη αναλογία σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, η οποία συναντάται στην παραδοσιακή διατροφή των Ελλήνων εδώ και αιώνες και τις οποίας τα οφέλη έχουν αναγνωριστεί μέσα από πλήθος επιστημονικών μελετών.

Φέτος το καλοκαίρι, στο γαστρονομικό concept Ωμέγα θα συμμετάσχουν οι σεφ:

Δόξης Μπεκρής - Executive Chef Starwood Hotels and Resorts, Costa Navarino Μαζί του ο Δρ. Φαίδων Lindberg, παθολόγος-διαβητολόγος, ειδικός σε θέματα διατροφής (4-12 Ιουλίου)
Konstantin Filippou (13-27 Ιουλίου)
Λευτέρης Λαζάρου - Βαρούλκο, Αθήνα (10-18 Αυγούστου)
Ronny Portoulidis - Duke και Can Punta, Palma de Mallorca (19-30 Αυγούστου)
Έκτορας Μποτρίνι - Etrusco, Κέρκυρα & Botrini's, Αθήνα (31 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου)

Για κρατήσεις στο εστιατόριο και για τα μαθήματα μαγειρικής, επικοινωνήστε σττηλ.: 27230 91130.

www.costanavarino.com