Η ανανεωμένη γκουρμέ βεράντα της Σαντορίνης

Η ανανεωμένη γκουρμέ βεράντα της Σαντορίνης

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου La Maltese ξεχωρίζει με ένα φρέσκο και φροντισμένο μενού.
09 Αυγούστου 2012
Tα εστιατόρια ξενοδοχείων στα νησιά σπάνια καταφέρνουν να μπουν στον γαστρονομικό χάρτη, αλλά αυτό δεν ισχύει για το ανανεωμένο La Maltese στο Ημεροβίγλι, όπως δεν ισχύει και γενικά για τη Σαντορίνη.

Τα κομψά σερβιρισμένα πιάτα του σε μια από τις πιο προνομιούχες βεράντες της καλντέρας, αποτελούνται από προσεκτικά διαλεγμένα εποχιακά υλικά που προέρχονται αυστηρά από την εύφορη Γη της Σαντορίνης, και συνδυάζονται με μια πλούσια λίστα από τοπικά κρασιά (αλλά και μερικά από τα καλύτερα κρασιά από όλο τον πλανήτη).

Το μενού πετυχαίνει να ισορροπεί ανάμεσα σε αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα prive ξενοδοχείο προδιαγραφών της σειράς Relais & Châteaux και την παραδοσιακή κουζίνα, με φόντο ένα προστατευμένο περιβάλλον στο ήδη μαγικό Ημεροβίγλι.

Προσθέστε εδώ τα χρώματα του ουρανού στο δείπνο, το εξαιρετικό αθόρυβο σέρβις και τον ρομαντισμό σε κάθε κυβικό εκατοστό αυτού του βράχου πάνω από το Αιγαίο.

http://www.lamaltese.com/