Η συνταγή για ψωμάκια μπίρας

Η συνταγή για ψωμάκια μπίρας

Οι συνταγές του Marie Claire.
19 Δεκεμβρίου 2014

Χρόνος: 1 ώρα  

• 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 1 κουτάκι μπίρα (330 ml)
• 1 κουτ. σούπας αλάτι
• 1 κονσέρβα των 420 γρ. γλυκό καλαμπόκι   


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Χτυπάμε το καλαμπόκι στο μπλέντερ να γίνει κρέμα. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε, όχι όμως πάρα πολύ. Αφήνουμε τη ζύμη να σταθεί για 10 λεπτά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα για μάφινς 12 θέσεων και ψήνουμε μέχρι να χρυσίσουν και το μαχαίρι που θα βουτήξουμε στη ζύμη να βγαίνει καθαρό -30 με 40 λεπτά περίπου.