Πώς να γίνεις The Lucky One

Πώς να γίνεις The Lucky One

Κέρδισε το δικό σου συλλεκτικό T-shirt
27 Ιουνίου 2012
Taylor Schilling - Zac Efron
1
2
3
4
5
6
7
Ο διαγωνισμός έληξε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.
Οι τυχεροί είναι:
  1. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΕΡΓΕΛΕ 
  2. Κουίνη Δήμητρα 
  3. Μιχάλης Αποστολόπουλος
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ 
  5. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 
  6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ
  7. Καραγιαννίδη Λυδία
  8. Ευγενια Μανδαλου

Θα ειδοποιηθούν στο προσωπικό τους e-mail για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους


H Blythe Danner (Ellie) αξεπέραστη. Η Taylor Schilling αξιοσημείωτα σέξι. Αλλά η πραγματική αποκάλυψη της ταινίας The Lucky One (Δικός Σου Για Παντα) του Scott Hicks, που προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους είναι ο Zac Efron, που ενσαρκώνει τον λοχία Logan.

Ο Efron δεν άλλαξε μόνο τη σωματική του διάπλασή, αλλά υιοθέτησε και νοοτροπία στρατιώτη. Δημιούργησε έναν επιφανειακά σκληρό αλλά και μυστηριώδη χαρακτήρα που δεν έχει καμία σχέσημε ό,τι λεχει υποδυθεί σε όλες τις προηγούμενες ταινίες του.

Η προετοιμασία του σέξι Efron για να ενσαρκώσει τον πολύπειρο λοχία, περιλάμβανε αρκετούς μήνες σκληρής εξάσκησης με τη βοήθεια ενός βετεράνου που εξέτισε 25 χρόνια στο σώμα πεζοναυτών των ΗΠΑ. Ο Zac ξυπνούσε στις 3:30 π.μ. κάθε μέρα ακόμα και τα διαστήματα που είχε γύρισμα και ακολουθούσε αυστηρή διατροφή, με την οποία πήρε 9 κιλά -εμφανώς σε όγκο για να μεταμορφωθεί στον Logan που ερωτεύεται η Beth - Taylor Schilling στο ρομαντικό φιλμ.

Η Schilling υποδύεται μια διαζευγμένη μητέρα που έχει βάλει τα όνειρά της στην αναμονή, ώσπου ο Logan εμφανίζεται μυστηριωδώς στο προσκήνιο κι εκείνη συνειδητοποιεί ότι έχει το δικαίωμα να γίνει και πάλι ευτυχισμένη και να αφήσει τον έρωτα να μπει ξανά στη ζωή της Αφορμή του ξαφνικού έρωτα μια φωτογραφία της Beth, που εκείνος βρήκε τυχαία σε κάποιο πεδίο μάχης του Ιράκ και από σύμπτωση του έσωσε τη ζωή.