6ο Φεστιβάλ Πάτμου
Λίγο Suntan ακόμη στο νησί της αποκάλυψης.
RED CARPET
Ήταν όλοι τους εκεί. Διάσημες bloggers μαζί με το fun club τους, σταρ από τον κόσμο της μόδας, της ομορφιάς και της σόουμπιζ και οι πιο stylish γυναίκες της πόλης. Ναι, ήταν το πάρτι της χρονιάς.
BLOG AWARDS 2016
Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο πάρτι της απονομής στη Στέγη.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ή πως το Game of Thrones έγινε γυναικεία υπόθεση.
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ
Το Marie Claire Ιουλίου ταξιδεύει πάνω στο ωραιότερο yacht του κόσμου, το Maltese Falcon. Mόδα για τα καλοκαίρια των ονείρων μας, έξτρα τεύχος Deco και δώρο το best seller, Αυτά τα παπούτσια τα θέλω!
1 ... 11 | 12 | 13 ... 83
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία διακοπών στο πανέμορφο και γραφικό νησί της Καρπάθου, στο Arpathea Villas.
10 νέες γυναίκες ακτινοβολούν με Darphin και ανακαλύπτουν το Παρίσι στην Αθήνα.
Ένα νέο αρωματικό φλερτ με νερολί και βασιλικό αποκαλύπτει την πιο διασκεδαστική εκδοχή του Λονδίνου μέσα από τη δημιουργική έμπνευση της Jo Malone London.
O Οίκος ZOLOTAS θα συμμετάσχει φέτος ως τιμώμενος Οίκος στην έκθεση "A JEWEL MADE IN GREECE", που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο παλμός της πιο γλυκιάς ημέρας της εβδομάδας χτυπά στο ATRIUM Greek Bistrot.
Τα Retail Business Awards, που αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, βράβευσαν τον κ. Γιάννη Μασούτη ως Manager της Xρονιάς 2016.
Για να γίνει η εμπειρία της βάφτισης πιο ευχάριστη και ουσιαστική για όλους η FaCad'oro προσκαλεί τους γονείς που πρόκειται να βαφτίσουν το παιδί τους να δουν τον κόσμο μέσα από την δική του ματιά.