ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ
Μη χάσετε αυτό το καλλιτεχνικό επίτευγμα του Brett Bailey. Ακαδημίας 23, έως 29/5.
Fashion Gourmet
Τρεις κορυφαίοι διεθνείς οίκοι μόδας και τρεις κορυφαίοι Έλληνες σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Ελίζα
LIVE
Ο Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες ...των Θεμελίων αύριο Παρασκευή στο ΙΛΙΟΝ Plus: προθέρμανση για όλα τα μεγάλα live του καλοκαιριού.
ΕΚΘΕΣΗ
Τα διάσημα design αντικείμενα του Έλληνα σχεδιαστή Σπύρου Κοντάκη είναι η τέλεια αφορμή να επισκεφθούμε το hot spot του λιμανιού, Piree.
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Ενα τετραήμερο γιορτή που μας μυεί στην τέχνη του καλού ποτού και μας καλεί να γνωρίσουμε την κουλτούρα του fine drinking.
ΒΡΑΒΕΙΑ PUBLIC 2016
Τα βραβεία βιβλίου Public γιόρτασαν τη χαρά της ανάγνωσης με μια λαμπερή βραδιά στο Παλλάς.
1 ... 15 | 16 | 17 ... 83
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία διακοπών στο πανέμορφο και γραφικό νησί της Καρπάθου, στο Arpathea Villas.
10 νέες γυναίκες ακτινοβολούν με Darphin και ανακαλύπτουν το Παρίσι στην Αθήνα.
Ένα νέο αρωματικό φλερτ με νερολί και βασιλικό αποκαλύπτει την πιο διασκεδαστική εκδοχή του Λονδίνου μέσα από τη δημιουργική έμπνευση της Jo Malone London.
O Οίκος ZOLOTAS θα συμμετάσχει φέτος ως τιμώμενος Οίκος στην έκθεση "A JEWEL MADE IN GREECE", που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο παλμός της πιο γλυκιάς ημέρας της εβδομάδας χτυπά στο ATRIUM Greek Bistrot.
Τα Retail Business Awards, που αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, βράβευσαν τον κ. Γιάννη Μασούτη ως Manager της Xρονιάς 2016.
Για να γίνει η εμπειρία της βάφτισης πιο ευχάριστη και ουσιαστική για όλους η FaCad'oro προσκαλεί τους γονείς που πρόκειται να βαφτίσουν το παιδί τους να δουν τον κόσμο μέσα από την δική του ματιά.