ΒΙΝΥΛΙΟ
Έγινε θεσμός και γιορτάζει το 10ο βινύλιο-τριήμερο του με όλες του τις δυνάμεις, γεμάτο εκπλήξεις και ζωντανή μουσική!
ART
O Άγγελος Προεστός, είναι ένας διαφορετικός καλλιτέχνης που δημιουργεί έργα που το καθένα έχει έναν τίτλο και μια ιστορία.
ΑΓΟΡΑ
Το βοήθημα για τις αγορές σας βρίσκεται εδώ!
Μη χάσετε το Marie Claire Ιανουαρίου.
ΒΕAUTY LAB
Τα κέντρα επιστημονικής αισθητικής και ιατρικής κοσμετολογίας VIVIFY The Beauty Lab μας χαρίζουν τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο 2017.
THE VOICE
Το παιδί θαύμα της ελληνικής μουσικής, ο ποιητής που δίνει χαρά στις γυναίκες και εμπνέει σεβασμό στους άνδρες, παραμένει το αγόρι που ήθελες να γνωρίσεις στους γονείς σου.
1 | 2 | 3 | 4 ... 83
Η Fashion Editor & Writer του Marie Claire Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη βρέθηκε στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows και αναλύει τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν.
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μιρέλλα Αλεξίου μεταμορφώνει μοναδικά ημιπολύτιμους λίθους σε εντυπωσιακά κολιέ που ξεχωρίζουν.
Επιτέλους! Βρέθηκε ο οριστικός τρόπος να απαλλαγούμε από τις ραγάδες.
Ο Μεσογειακός ήλιος συναντά το ισπανικό craftmanship και o συνδυασμός των δύο στοιχείων μετουσιώνεται στην νέα, καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.
Δεν είναι μόνο ζήτημα στοματικής υγιεινής. Τα ούλα που ματώνουν μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό. Αυτό είναι το κατάλληλο σχέδιο πρόληψης και θεραπείας.