ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κάτι νέο γεννιέται κινηματογραφικά στην Γαλλία. Και το αθηναικό κοινό έχει την ευκαιρία να το δει. Από την Χριστίνα Μπίθα
MTV MOVIE AWARDS 2016
Χωρίς παντελόνι ο Άλεξ Σκάρσγκαρντ στην απονομή των MTV Awards
ΣΙΝΕΜΑ
Αθήνα και Θεσσαλονίκη ταξιδεύουν στο παρόν και το παρελθόν του γαλλικού σινεμά
ΕΡΩΤΑΣ
Και από γυναίκες επίσης: Επίσημη πρώτη του ζεύγους Ρόουζ Λέσλι - Κιτ Χάρινγκτον.
CELEB
Αυτοί είναι μερικοί από τους celebrity που έπεσαν στην παγίδα των καταχρήσεων, κάποιες φορές με τίμημα τη ζωή τους.
XIOYMOΡ
Μας είπε ανέκδοτο. Έλυσε τον κύβο του Ρούμπικ. Περισσότερος Μάκης Παπαδημητρίου στο Marie Claire Απριλίου που κυκλοφορεί αλλά και στην ταινία Suntan που προβάλλεται από σήμερα στις αίθουσες. Βίντεο:Ηλιάνα Μειντάνη
1 ... 20 | 21 | 22 ... 83
Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη. Τέσσερις πόλεις, τέσσερις εβδομάδες που σηματοδοτούν τα πάντα στις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.
Η νέα συλλογή των ROSES ARE RED αναδεικνύει την ομορφιά της απλότητας ενώ συγχρόνως μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινά τοπία.
Το στιλ και το εντυπωσιακό χρώμα κάνουν τη συλλογή "Floating lens aviators" για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι '17, να ξεχωρίζει.
Σας παρουσιάζουμε τα ολοκαίνουργια σχέδια για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι '17.
Η Fashion Editor & Writer του Marie Claire Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη βρέθηκε στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows και αναλύει τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν.
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μιρέλλα Αλεξίου μεταμορφώνει μοναδικά ημιπολύτιμους λίθους σε εντυπωσιακά κολιέ που ξεχωρίζουν.
O εικαστικός Γιώργος Μπότσος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς κόμικ, επιστρέφει στο Black Duck, με μια έκθεση ζωγραφικής και παρουσίαση βιβλίου.
Επιτέλους! Βρέθηκε ο οριστικός τρόπος να απαλλαγούμε από τις ραγάδες.
Δεν είναι μόνο ζήτημα στοματικής υγιεινής. Τα ούλα που ματώνουν μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό. Αυτό είναι το κατάλληλο σχέδιο πρόληψης και θεραπείας.
Ο Μεσογειακός ήλιος συναντά το ισπανικό craftmanship και o συνδυασμός των δύο στοιχείων μετουσιώνεται στην νέα, καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.