ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Είμαστε η παιδική μας ηλικία; Οι γιορτές κάνουν την Αναστασία Καμβύση έρμαιο της πιτσιρίκας που κρύβει -όχι και τόσο καλά- μέσα της.
CAMPAIGN
Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS το Κέντρο Ζωής ενημερώνει, ευαισθητοποιεί και αποδομεί τα στερεότυπα του HIV/AIDS.
EXPRESS YOURSELF
Η «Θοδωρής Πανάς / Σχολή Χορού Αθηνών» είναι κέντρο έκφρασης και δημιουργίας με ευέλικτο πρόγραμμα διδασκαλίας,προκειμένου ο καθένας να βρει αυτό που τον εκφράζει.
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Μιχάλης Σκαφίδας που πήγε στην Αβάνα κάποτε για να συναντήσει τον Φιντέλ, γράφει τις εντυπώσεις του από μια Κούβα που χάνεται και μια νέα που έρχεται με fashion shows και διεθνείς αλυσίδες.
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Glocal beauties, ιέρειες του στιλ, πλάσματα της γιορτής, wedding belles: Οι γυναίκες μπαίνουν μπροστά στο Μarie Claire Δεκεμβρίου.
1 | 2 | 3 | 4 ... 83
Η Fashion Editor & Writer του Marie Claire Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη βρέθηκε στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows και αναλύει τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν.
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μιρέλλα Αλεξίου μεταμορφώνει μοναδικά ημιπολύτιμους λίθους σε εντυπωσιακά κολιέ που ξεχωρίζουν.
Επιτέλους! Βρέθηκε ο οριστικός τρόπος να απαλλαγούμε από τις ραγάδες.
Ο Μεσογειακός ήλιος συναντά το ισπανικό craftmanship και o συνδυασμός των δύο στοιχείων μετουσιώνεται στην νέα, καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.
Δεν είναι μόνο ζήτημα στοματικής υγιεινής. Τα ούλα που ματώνουν μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό. Αυτό είναι το κατάλληλο σχέδιο πρόληψης και θεραπείας.