ΚΑΜΠΑΝΙΑ
O Ρόμπερτ Πάτινσον περπατάει στη Νέα Υόρκη, κάποιες λιποθυμάνε στην Αθήνα. Ωραία ξεκίνησε το 2016.
ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Μοντέρνοι Καιροί: Το μόνο ημερήσιο ημερολόγιο που χρειάζεστε το 2016
ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Οι δουλειές ανθίζουν για μια νέα αμερικανική εταιρία που υποστηρίζει πως ξέρει «τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες». Το οποίο προφανώς είναι ένας άνδρας να τις υπηρετεί.
ΛΕΥΚΩΜΑ
Ο Κωνσταντίνος Πίττας φωτογραφίζει λάθρα ανυποψίαστους περαστικούς στην Ευρώπη των 80ς και συγκεντρώνει 95 στιγμές σε ένα λεύκωμα που κυκλοφόρησε στην εκπνοή του 2015.
ΧΩΡΙΣΜΟΙ 2015
Σμπαραλιασμένες καρδιές και νεύρα - κρόσσια στα στενά του Hollywood. Διαλέγουμε 15 χωρισμούς: ποιους εγκρίνουμε, σαν κακές πεθερές, ποιους δεν εγκρίνουμε, γιατί μας διαλύουν τις ρομαντικές μας ψευδαισθήσεις, ποιοι νομίζαμε ότι έχουν ήδη συμβεί!
ΔΩΡΑ
...δύο δωράκια είναι λίγα τι να πω. Τρία δωράκια είναι λίγα, πολύ λίγα. Δείξε μου τέσσερα αν θες να σ' αγαπώ. (καμμιά φορά πίνουμε λίγο στο γραφείο). Σοβαρά τώρα, ιδού μερικές φανταστικές ιδέες για δώρα. Περισσότερες στο λαμπερό τεύχος μας, στα περίπτερα.
1 ... 29 | 30 | 31 ... 83
Oι δημιουργίες του Karl Lagerfeld είναι η επιτομή της παριζιάνικης κομψότητας που θα λάτρευε η Τζάκι και ονειρευόμαστε να φορέσουμε όλες εμείς.
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία διακοπών στο πανέμορφο και γραφικό νησί της Καρπάθου, στο Arpathea Villas.
10 νέες γυναίκες ακτινοβολούν με Darphin και ανακαλύπτουν το Παρίσι στην Αθήνα.
Σε ένα ευχάριστο πρωινό κάλεσμα στo ξενοδοχείο King George, έγινε η παρουσίαση του νέου προϊόντος «Instant Glow Mask» της σειράς Radiant Professional skin care, από την εταιρεία ΗΕLLENICA A.E.
Ένα νέο αρωματικό φλερτ με νερολί και βασιλικό αποκαλύπτει την πιο διασκεδαστική εκδοχή του Λονδίνου μέσα από τη δημιουργική έμπνευση της Jo Malone London.
O Οίκος ZOLOTAS θα συμμετάσχει φέτος ως τιμώμενος Οίκος στην έκθεση "A JEWEL MADE IN GREECE", που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο παλμός της πιο γλυκιάς ημέρας της εβδομάδας χτυπά στο ATRIUM Greek Bistrot.
Τα Retail Business Awards, που αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, βράβευσαν τον κ. Γιάννη Μασούτη ως Manager της Xρονιάς 2016.
Για να γίνει η εμπειρία της βάφτισης πιο ευχάριστη και ουσιαστική για όλους η FaCad'oro προσκαλεί τους γονείς που πρόκειται να βαφτίσουν το παιδί τους να δουν τον κόσμο μέσα από την δική του ματιά.