ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Οι δουλειές ανθίζουν για μια νέα αμερικανική εταιρία που υποστηρίζει πως ξέρει «τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες». Το οποίο προφανώς είναι ένας άνδρας να τις υπηρετεί.
ΛΕΥΚΩΜΑ
Ο Κωνσταντίνος Πίττας φωτογραφίζει λάθρα ανυποψίαστους περαστικούς στην Ευρώπη των 80ς και συγκεντρώνει 95 στιγμές σε ένα λεύκωμα που κυκλοφόρησε στην εκπνοή του 2015.
ΧΩΡΙΣΜΟΙ 2015
Σμπαραλιασμένες καρδιές και νεύρα - κρόσσια στα στενά του Hollywood. Διαλέγουμε 15 χωρισμούς: ποιους εγκρίνουμε, σαν κακές πεθερές, ποιους δεν εγκρίνουμε, γιατί μας διαλύουν τις ρομαντικές μας ψευδαισθήσεις, ποιοι νομίζαμε ότι έχουν ήδη συμβεί!
ΔΩΡΑ
...δύο δωράκια είναι λίγα τι να πω. Τρία δωράκια είναι λίγα, πολύ λίγα. Δείξε μου τέσσερα αν θες να σ' αγαπώ. (καμμιά φορά πίνουμε λίγο στο γραφείο). Σοβαρά τώρα, ιδού μερικές φανταστικές ιδέες για δώρα. Περισσότερες στο λαμπερό τεύχος μας, στα περίπτερα.
ΣΙΝΕΜΑ
Είδαμε το Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει και έχουμε να σας πούμε τρεις λέξεις: Δείτε το οπωσδήποτε. Εμείς, θα το ξαναδούμε.
BEST OF 20015
Ήταν μια ωραία χρονιά με τα ναι και τα όχι της, τις συντριβές και τις χαρές της. Η ομάδα του Marie Claire διαλέγει στιγμές, προτείνει τα καλύτερα ή απλώς θυμάται ό,τι αγάπησε το 2015.
1 ... 30 | 31 | 32 ... 83
Ξεχωρίσαμε όλα εκείνα που αξίζει να δοκιμάσετε, γιατί πάνω απ' όλα οι Fashion Weeks, είναι έμπνευση.
Στην δεύτερη κολεξιόν της για τον οίκο η Maria Grazia Chiuri βρίσκεται σε Blue Mood.
Η Celestino, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία μόδας, επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων της.
Τα «Nησιά», είναι ο ιδανικός τόπος απόδρασης από την καθημερινότητα.
Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη. Τέσσερις πόλεις, τέσσερις εβδομάδες που σηματοδοτούν τα πάντα στις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.
Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, στις 19.30, η ατομική έκθεση φωτογραφίας του Γεράσιμου Ρήγα με τίτλο «0.7 to Ιnfinity» που θα διαρκέσει έως τις 10 Απριλίου 2017.
Σας παρουσιάζουμε τα ολοκαίνουργια σχέδια για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι '17.
Το στιλ και το εντυπωσιακό χρώμα κάνουν τη συλλογή "Floating lens aviators" για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι '17, να ξεχωρίζει.
O εικαστικός Γιώργος Μπότσος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς κόμικ, επιστρέφει στο Black Duck, με μια έκθεση ζωγραφικής και παρουσίαση βιβλίου.
Η νέα συλλογή των ROSES ARE RED αναδεικνύει την ομορφιά της απλότητας ενώ συγχρόνως μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινά τοπία.