ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Οι δουλειές ανθίζουν για μια νέα αμερικανική εταιρία που υποστηρίζει πως ξέρει «τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες». Το οποίο προφανώς είναι ένας άνδρας να τις υπηρετεί.
ΛΕΥΚΩΜΑ
Ο Κωνσταντίνος Πίττας φωτογραφίζει λάθρα ανυποψίαστους περαστικούς στην Ευρώπη των 80ς και συγκεντρώνει 95 στιγμές σε ένα λεύκωμα που κυκλοφόρησε στην εκπνοή του 2015.
ΧΩΡΙΣΜΟΙ 2015
Σμπαραλιασμένες καρδιές και νεύρα - κρόσσια στα στενά του Hollywood. Διαλέγουμε 15 χωρισμούς: ποιους εγκρίνουμε, σαν κακές πεθερές, ποιους δεν εγκρίνουμε, γιατί μας διαλύουν τις ρομαντικές μας ψευδαισθήσεις, ποιοι νομίζαμε ότι έχουν ήδη συμβεί!
ΔΩΡΑ
...δύο δωράκια είναι λίγα τι να πω. Τρία δωράκια είναι λίγα, πολύ λίγα. Δείξε μου τέσσερα αν θες να σ' αγαπώ. (καμμιά φορά πίνουμε λίγο στο γραφείο). Σοβαρά τώρα, ιδού μερικές φανταστικές ιδέες για δώρα. Περισσότερες στο λαμπερό τεύχος μας, στα περίπτερα.
ΣΙΝΕΜΑ
Είδαμε το Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει και έχουμε να σας πούμε τρεις λέξεις: Δείτε το οπωσδήποτε. Εμείς, θα το ξαναδούμε.
BEST OF 20015
Ήταν μια ωραία χρονιά με τα ναι και τα όχι της, τις συντριβές και τις χαρές της. Η ομάδα του Marie Claire διαλέγει στιγμές, προτείνει τα καλύτερα ή απλώς θυμάται ό,τι αγάπησε το 2015.
1 ... 30 | 31 | 32 ... 83
Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη. Τέσσερις πόλεις, τέσσερις εβδομάδες που σηματοδοτούν τα πάντα στις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.
Η νέα συλλογή των ROSES ARE RED αναδεικνύει την ομορφιά της απλότητας ενώ συγχρόνως μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινά τοπία.
Η Fashion Editor & Writer του Marie Claire Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη βρέθηκε στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows και αναλύει τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν.
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μιρέλλα Αλεξίου μεταμορφώνει μοναδικά ημιπολύτιμους λίθους σε εντυπωσιακά κολιέ που ξεχωρίζουν.
Επιτέλους! Βρέθηκε ο οριστικός τρόπος να απαλλαγούμε από τις ραγάδες.
Ο Μεσογειακός ήλιος συναντά το ισπανικό craftmanship και o συνδυασμός των δύο στοιχείων μετουσιώνεται στην νέα, καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.
Δεν είναι μόνο ζήτημα στοματικής υγιεινής. Τα ούλα που ματώνουν μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό. Αυτό είναι το κατάλληλο σχέδιο πρόληψης και θεραπείας.