ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
O συγγραφέας Jo Nesbo δίνει μία συνέντευξη από τη θέση του συνοδηγού!
ΚΟΣΜΟΣ
Εντάξει Adele, υποκλινόμαστε σε αυτή την εκτέλεση
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ
Η ανοιχτή επιστολή με την εκ βαθέων εξομολόγηση του Κιάνου Ριβς στο facebook γίνεται η feelgood σκέψη της ημέρας αλλά δημιουργεί αμφιβολίες για την γνησιότητα της.
ROMANCE
Χάρη σ' ένα Instagram hashtag και τη διάθεση του ζευγαριού να μοιραστεί τις στιγμές του γάμου του, είναι σαν να βρισκόμασταν (περίπου) κι εμείς στο «The Breakers» της Φλόριντα.
ΑΝΔΡΕΣ
Το περιοδικό People χτυπά ξανά. Κατευθείαν στην καρδιά.
ΣΙΝΕΜΑ
...αφήνοντας τους θεατές να αισθάνονται καθηλωμένοι μπροστά σε μια κλειδαρότρυπα. Τους βαθμολογούμε στην επί της οθόνης Χημεία.
1 ... 33 | 34 | 35 ... 83
Η Fashion Editor & Writer του Marie Claire Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη βρέθηκε στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows και αναλύει τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν.
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μιρέλλα Αλεξίου μεταμορφώνει μοναδικά ημιπολύτιμους λίθους σε εντυπωσιακά κολιέ που ξεχωρίζουν.
Επιτέλους! Βρέθηκε ο οριστικός τρόπος να απαλλαγούμε από τις ραγάδες.
Ο Μεσογειακός ήλιος συναντά το ισπανικό craftmanship και o συνδυασμός των δύο στοιχείων μετουσιώνεται στην νέα, καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.
Δεν είναι μόνο ζήτημα στοματικής υγιεινής. Τα ούλα που ματώνουν μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό. Αυτό είναι το κατάλληλο σχέδιο πρόληψης και θεραπείας.