ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Η ερευνήτρια Ελένη Αντωνιάδου μέσα στους 30 under 30 καλύτερους στον τομέα της υγείας του Forbes. Να τι μας είχε πει σε παλαιότερο τεύχος του Marie Claire.
VIRAL
Πάνω στην πλάκα λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες, Τζορτζ.
ΘΕΑΤΡΟ
Η Λίνα Ζαρκαδούλα σκηνοθετεί την Αθηνά Μαξίμου και την Φωτεινή Μπαξεβάνη στην Εποχή του κυνηγιού, που ανοίγει τη σεζόν στις 28 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Κιβωτός.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Σερφάρει από 6 μηνών. Τον λένε Bono και είναι λαμπραντόρ.
STAR WARS
Τον λένε BB-8 και υπόσχεται να γίνει ο νέος καλύτερός σου φίλος.
ΒΙΒΛΙΟ
Δέκα βιβλία για το καλοκαίρι, δέκα βιβλία για όλα τα γούστα, δέκα βιβλία που θα σας οδηγήσουν σε άλλα δέκα. Το ταξίδι στο χαρτί δεν τελειώνει ποτέ.
1 ... 37 | 38 | 39 ... 83
Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη. Τέσσερις πόλεις, τέσσερις εβδομάδες που σηματοδοτούν τα πάντα στις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.
Η νέα συλλογή των ROSES ARE RED αναδεικνύει την ομορφιά της απλότητας ενώ συγχρόνως μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινά τοπία.
Η Fashion Editor & Writer του Marie Claire Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη βρέθηκε στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows και αναλύει τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν.
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μιρέλλα Αλεξίου μεταμορφώνει μοναδικά ημιπολύτιμους λίθους σε εντυπωσιακά κολιέ που ξεχωρίζουν.
Επιτέλους! Βρέθηκε ο οριστικός τρόπος να απαλλαγούμε από τις ραγάδες.
Ο Μεσογειακός ήλιος συναντά το ισπανικό craftmanship και o συνδυασμός των δύο στοιχείων μετουσιώνεται στην νέα, καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.
Δεν είναι μόνο ζήτημα στοματικής υγιεινής. Τα ούλα που ματώνουν μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό. Αυτό είναι το κατάλληλο σχέδιο πρόληψης και θεραπείας.