ΠΡΩΤΙΑ
Με τρείς διακρίσεις έφυγαν ο John Magas και η Αnthea Blanas από το διεθνή φωτογραφικό θεσμό των Colorawards στο Λος Άντζελες.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Το κορίτσι της μπελ επόκ, η φεμινίστρια, η ασθενής, η ερωμένη. Όλα όσα δεν ξέραμε για την Ελληνίδα ποιήτρια και έφερε στο φως η «ανασκαφή» της Ρούλας Γεωργακοπούλου για τις ανάγκες μιας πολυσυζητημένης θεατρικής παράστασης.
TOUR
Η Solgar, εταιρία παγκοσμίως γνωστή για τη δημιουργία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής κορυφαίας διατροφικής αξίας και ποιότητας από το 1947, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό ως χορηγός του Hellenic Match Racing Tour 2015.
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Το Σάββατο 20 Ιουνίου η Αθήνα πλημμυρίζει χρώματα.
ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Οι νέες front rows βρίσκονται στα πιο απίθανα μέρη.
GOSSIP
Μπορεί on-camera να είχαν χημεία, off-camera όμως, τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά.
1 ... 44 | 45 | 46 ... 83
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία διακοπών στο πανέμορφο και γραφικό νησί της Καρπάθου, στο Arpathea Villas.
10 νέες γυναίκες ακτινοβολούν με Darphin και ανακαλύπτουν το Παρίσι στην Αθήνα.
Ένα νέο αρωματικό φλερτ με νερολί και βασιλικό αποκαλύπτει την πιο διασκεδαστική εκδοχή του Λονδίνου μέσα από τη δημιουργική έμπνευση της Jo Malone London.
O Οίκος ZOLOTAS θα συμμετάσχει φέτος ως τιμώμενος Οίκος στην έκθεση "A JEWEL MADE IN GREECE", που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο παλμός της πιο γλυκιάς ημέρας της εβδομάδας χτυπά στο ATRIUM Greek Bistrot.
Για να γίνει η εμπειρία της βάφτισης πιο ευχάριστη και ουσιαστική για όλους η FaCad'oro προσκαλεί τους γονείς που πρόκειται να βαφτίσουν το παιδί τους να δουν τον κόσμο μέσα από την δική του ματιά.
Τα Retail Business Awards, που αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, βράβευσαν τον κ. Γιάννη Μασούτη ως Manager της Xρονιάς 2016.