Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 2012

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 2012

Το Forbes ανακοινώνει το ΤΟΠ-10 των πιο όμορφων γυναικών του κόσμου.
28 Ιουνίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
1. Gisele Bundchen: $45 εκ.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Σύμφωνα με τα καινούργια στοιχεία του Forbes, τα έσοδα της Gisele Bundchen από το Μάιο του 2011 μέχρι το Μάιο του 2012 έφτασαν τα $45 εκ., γεγονός που την τοποθετεί πρώτη στην κατάταξη των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων για έκτη χρονιά. Και όχι μόνο. Τα υπόλοιπα μοντέλα απέχουν κατά δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από το δικό της μπάτζετ. Όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μαζί έχουν κερδίσει περίπου όσα η Gisele Bundchen μόνη της, δηλαδή $53 εκ.

Τα περισσότερα από τα κορίτσια του ΤΟΡ-10 είναι "συνάδελφοι" της Gisele Bundchen από την αδελφότητα των Victoria's Secret, όπως η Alessandra Ambrosio, η Doutzen Kroes και η Candice Swanepoel. Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα ότι το συμβόλαιο με τα μαγιό Victoria's Secret είναι το απαραίτητο διαβατήριο για τον κόσμο του μόντελινγκ.

Συγχρόνως όμως φαίνονται και οι αξίες ομορφιάς της εποχής μας: "Τα κορίτσια με τα πιο διάσημα πρόσωπα αποδεικνύουν πως επιστρέφουμε στην αληθινή ομορφιά, όχι σε μία διεστραμμένη άποψη για την ομορφιά" λέει ο πρόεδρος της εταιρείας DNA Models David Bonnouvrier, η οποία αντιπροσωπεύει τις Kroes, Ambrosio και Vodianova, που είναι φυσικά στη λίστα.


Gisele Bundchen — $45 εκ.
Kate Moss — $9.2 εκ.
Natalia Vodianova — $8.6 εκ.
Adriana Lima — $7.3 εκ.
Doutzen Kroes — $6.9 εκ.
Alessandra Ambrosio — $6.6 εκ.
Miranda Kerr — $4 εκ.
Lara Stone — $3.8 εκ.
Carolyn Murphy — $3.5 εκ.
Candice Swanepoel — $3.1 εκ.