Κατέληξαν σε συμβιβασμό: η Katie κέρδισε την επιμέλεια

Κατέληξαν σε συμβιβασμό: η Katie κέρδισε την επιμέλεια

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κατέληξε το ζευγάρι σύμφωνα με κοινή δήλωση τους που έκανε ρίχνοντας και επίσημα τους τίτλους τέλους.
10 Ιουλίου 2012 Λουκία Λυκίδη
Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κατέληξαν τελικά η Katie Holmes και ο Tom Cruise όπως ανακοίνωσαν σε κοινή τους δήλωση πράγμα που θα τους γλιτώσει από την προοπτική μιας χρόνιας δικαστικής διαμάχης,. Ταυτόχρονα «δεσμεύονται να συνεργάζονται σαν γονείς για το καλό της κόρης τους Σούρι». Αν και το ζευγάρι δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους του συμβιβασμού, που έχει υπογραφεί ήδη και είναι επίσημος, έγινε γνωστό πως αποφασίστηκε η Σούρι να μένει με την μητέρα της στην Νέα Υόρκη ενώ ορίστηκαν εβδομαδιαίες επισκέψεις του παιδιού στον Τομ Κρουζ συνοδεία της νταντάς της και σωματοφυλάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Katie Holmes επέμεινε πολύ στο η Σούρι να συνοδεύεται και επίσης κατάφερε να συμφωνηθεί πως στην διάρκεια αυτών των επισκέψεων η κόρη της δεν θα εκτίθεται σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την Σαιεντολογία συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων σε εκκλησίες Σαιεντολογίας αλλά και όποιες άλλες σχετικές εκδηλώσεις. Ο νεουορκέζος δικηγόρος διαζυγίων Lubov Stark δήλωσε στην New York Daily News: «Η Katie έκανε θαυμάσια δουλειά. Κατάφερε να πάρει την κηδεμονία με το να είναι διεκδικητική και να δώσει μια πρόγευση στον Τομ από την δημοσιότητα που θα είχε αν δεν καθόταν στο τραπέζι για συμβιβασμό».

Εν μέσω των νέων εξελίξεων για το διαζύγιο αποκαλύφθηκε επίσης πως η Katie Holmes δύο μήνες πριν είχε απολύσει την 19χρονη υιοθετημένη κόρη του Tom Cruise από τον γάμο του με την Νικόλ Κιντμαν και η οποία δούλευε στην Katie and Yang, την σειρά ρούχων της Holmes. Το γεγονός, που τότε έμοιαζε σαν κεραυνός εν αιθρία αφήνοντας πολλούς να απορούν, τώρα μοιάζει να βγάζει νόημα και συνηγορεί στην θεωρία πως εδώ και καιρό η Katie Holmes σιωπηρά ετοίμαζε την έξοδο της από τον γάμο της με τον διάσημο σταρ.