Η τελευταία ταινία της Whitney

Η τελευταία ταινία της Whitney

Τον Αύγουστο στις αίθουσες το κύκνειο άσμα της μεγάλης ντίβας.
16 Ιουλίου 2012 Βιβή Μωραΐτου
H Sparkle (Jordin Sparks) και η μητέρα της Emma (Whitney Houston) στο ριμέικ του μιούζικαλ που διηγείται της ιστορία των The Supremes.
1
2
3
4
5
Ήταν το φιλμ-ορόσημο για το comeback της μεγάλης ντίβας της R&B. Έμελλε να αποδειχθεί η τελευταία δουλειά της. Τελικά, το ριμέικ του μιούζικαλ Sparkle, του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2011 και διηγείται στην ιστορία του γκρουπ The Supremes, που ανέδειξε στα 1960 τη Diana Ross, θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 17 Αυγούστου.

Στο φιλμ Whitney υποδύεται την όμορφη και σοφή μητέρα της Sparkle με τη supreme φωνή, που οι επιτυχίες της συγκλόνισαν την εποχή της Motown.


Το σάουντρακ, που θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου περιλαμβάνει και την τελευταία ηχογράφιση της Houston. Πρόκειται για την επιτυχία Celebrate, όπου η Whitney τραγουδά μαζί με την πρωταγωνίστρια της ταινίας και νικήτρια του American Idol, Jordin Sparks.

Η Whitney ήταν ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στο Sparkle καθώς το original, που γυρίστηε το 1976, την είχε επηρεάσει βαθιά. Η ίδια είχε εκμυστηρευτεί στον παραγωγό του ριμέικ, πως έφηβη είχε παρακολουθήσει την ταινία καθημερινά για μια ολόκληρη εβδομάδα και αποτέλεσε κίνητρο για να ακολουθήσει το όνειρό της.

Ακούστε το ντουέτο της Whitney της Sparks στο Celebrate εδώ