Πέταξαν τον Pete Doherty έξω από κλινική αποτοξίνωσης

Πέταξαν τον Pete Doherty έξω από κλινική αποτοξίνωσης

Eπειδή ήταν κακή επιρροή στους άλλους ασθενείς.
18 Ιουλίου 2012 Μιχελάκου Ιωάννα
H κλινική στην Ταϊλάνδη στην οποία ο Pete Doherty -τραγουδιστής των Libertines και των Babyshambles και πρώην αγαπημένος της Kate Moss- είχε εισαχθεί για αποτοξίνωση, αναγκάστηκε να τον πετάξει κυριολεκτικά έξω, ισχυριζόμενη πως ήταν "εξαιρετικά κακή επιρροή" προς τους άλλους ασθενείς.

Ο Doherty εισήχθη στην κλινική The Cabin πριν 3 εβδομάδες εξαιτίας της εξάρτησής του σε ηρωίνη και κρακ. Η παραμονή στο κέντρο κοστίζει £7,200 το μήνα. Ο υπεύθυνος του προγράμματος Alastair Mordey δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail: "Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την αποτελεσματικότητα του προγράμματος έτσι ώστε οι υπόλοιποι πελάτες να έχουν μια καλή ευκαιρία ανάρρωσης. Ο Pete το καταλαβαίνει, αλλά απογοητευτήκαμε που τον είδαμε να φεύγει. Ελπίζουμε ότι αυτά που έμαθε εδώ θα τον βοηθήσουν στο μέλλον".

Ο τραγουδιστής που παλεύει με την εξάρτησή του στα ναρκωτικά εδώ και 10 χρόνια, μπαινοβγαίνει σε κλινικές συνέχεια. Μετά την αποφυλάκισή του το 2003 -για να εκδικηθεί τους Libertines που του ζήτησαν να φύγει από το γκρουπ εξαιτίας της εξάρτησής του, διέρρηξε το σπίτι του κιθαρίστα Carl Barat και έκλεψε την κιθάρα του μεταξύ άλλων- εισήχθη σε κλινική στην Ταϊλάνδη, όπου παρέμεινε 3 ημέρες. Το 2006 συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και εισήχθη με απόφαση του δικαστηρίου σε κλινική στο Λονδίνο, ενώ το 2007 παρέμεινε 6 εβδομάδες σε κλινική στο Wiltshire.