Ο μυστικός γάμος του Ryan Reynolds και της Blake Lively

Ο μυστικός γάμος του Ryan Reynolds και της Blake Lively

Φήμες θέλουν τους συμπρωταγωνιστές του Green Lantern να έχουν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.
19 Ιουλίου 2012 Λουκία Λυκίδη

Μπορεί μια αστυνομική αναφορά να πρόδωσε το επτασφράγιστο μυστικό του Ryan Reynolds και της Blake Lively; Όταν έχεις να κάνεις με το Hollywood όλα είναι πιθανά. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορία που διέρευσε στα μίντια, πριν λίγες ημέρες ο Reynolds ενημέρωσε την αστυνομία πως "κάποιος paparazzi ακολουθούσε αυτόν και την γυναίκα του" όπως αναφέρεται στο κείμενο.

Η αναφορά συμπληρώθηκε από τον Reynolds στις 8 Ιουλίου ενώ ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο έγραψε. "Μόλις έφτασα μίλησα στον Ryan Reynolds και την γυναίκα του'' της οποίας το όνομα, μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, έχει διαγραφεί. Οι εκπρόσωποι του Reynolds και της Lively ρωτήθηκαν σχετικά από τους δημοσιογράφους αλλά δεν έχουν απαντήσει.

Ενδιαφέρον είναι ότι η Blake Lively φέτος δεν παραβρέθηκε στην δεξίωση του Met στις 7 Μαίου την οποία τιμά ευλαβικά κάθε χρόνο γιατί βρίσκονταν με τον Reynolds για διακοπές στην Napa Valley ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκαν τους γονείς του στο Vancouver. Λεγέται τότε να συνέβει το ευτυχές γεγονός;