Γιατί η Angelina ντύνει την Shiloh σαν αγόρι;

Γιατί η Angelina ντύνει την Shiloh σαν αγόρι;

Αγοροκόριτσο, όπως ήταν και η μητέρα της, η κόρη της Jolie και του Brad.
12 Δεκεμβρίου 2014 Βιβή Μωραΐτου
8/3/2012. Shiloh Jolie Pitt
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Αν η Suri Cruise -και η μαμά της- λατρεύουν τα μακριά μαλλιά, τα τακούνια και τα couture φορέματα η συνομήλική της Shiloh Jolie-Pitt είναι η επιτομή του αγοροκόριτσου.

Δεν είναι μόνο τα κοντοκουρεμένα μαλλιά της εξάχρονης κόρης του Brad και της Angelina, αλλά κυρίως η γκαρνταρόμπα της Shiloh που την κάνουν να μοιάζει ολοένα και περισσότερο με αγοράκι. Τα στρατιωτικά παντελόνια, τα σκουρόχρωμα πουκάμισα, T-shirts και τα σακάκια που αρέσουν στη μικρή θα μπορούσαν άνετα να προέρχονται από τη ντουλάπα των ετεροθαλών αδελφών της Maddox και Pax. Ομολογούμένως, είναι και τα πιο βολικά για το είδος των δραστηριοτήτων που προτιμά η Shiloh, οι οποίες έχουν περισσότερο σχέση με με τετράτροχα αυτοκίνητα τύπου squad και go-kart, παρά με κούκλες και κουκλόσπιτα, που ενδιαφέρουν περισσότερο τις αδερφές της Zahara και Vivienne .

Αλλά η Jolie που έχει υπάρξει η ίδια το απόλυτο αγοροκόριτσο απλώς αναγνωρίζει στην κόρη της τον εαυτό της πριν τρεις δεκαετίες. Εκείνη που φαίνεται πως έχει πρόβλημα με το θέμα είναι η συντηρητική μητέρα του Brad Pitt, Jane η οποία από καιρού εις καιρόν αποπειράται με στολές πριγκίπισσας και αλλά ροζ αξεσουάρ να ξυπνήσει τη θηλυκή πλευρά της Shiloh εκνευρίζοντας την Angelina, η οποία τα βρίσκει έως και αναξιοπρεπή.

"Δεν θα γινόμουν ποτέ το είδος του γονιού που θα επέβαλλε στα παιδιά του να γίνουν κάτι που δεν είναι. Πιστεύω ότι αυτό δεν αποτελεί σωστό τρόπο ανατροφής. Οφείλουμε να επιτρέπουμε στα παιδιά τα εκφράζονται με όποιον τρόπο επιθυμούν χωρίς κανείς να τα κρίνει, γιατί η συγκεκριμένη διαδικασία αποτελεί σημαντικό κομμάτι του πως μεγαλώνουν" είχε δηλώσει η Jolie στο παρελθόν.