Το νέο dressing down στιλ της Suri

Το νέο dressing down στιλ της Suri

Όπως δείχνουν τα πράγματα οι εποχές των custom made ρούχων και των Louboutin ψηλοτάκουνων έχουν παρέλθει.
20 Ιουλίου 2012 Λουκία Λυκίδη
1
2
3
4
5
6
7

Ακόμη μία μεγάλη αλλαγή στην ζωή της μικρής Suri ετοιμάζει η Katie Holmes. Θέλοντας να ξεκινήσει την νέα τους ζωή υιοθετώντας ένα πιο φυσιολογικό lifestyle για την μικρή Suri είπε να ξεκινήσει από την γκαρνταρόμπα της. Σύμφωνα με υπολογισμούς η αξία των ρούχων της κόρης της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται custom made designer φορέματα και ειδικά για αυτήν σχεδιασμένα ψηλοτάκουνα Christian Louboutin, φτάνει τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως έχει κατά καιρούς γραφτεί Suri διάλεγε τα ρούχα της από την ηλικία των τριών και ήταν επί μακρόν στην λίστα με τα πιο καλοντυμένα παιδιά. Πηγή από το περιβάλλον της Holmes ανέφερε ότι όλο αυτό ήταν έργο του Tom Cruise που απολάμβανε να κακομαθαίνει την Suri με ακριβά δώρα και κυρίως με designer κομμάτια. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Katie θέλει πια η Suri να είναι ένα φυσιολογικό παιδί που θα ζει μια φυσιολογική ζωή. Ήδη από την στιγμή που μαμά και κόρη εγκαταστάθηκαν στο διαμέρισμα τους στην Νέα Υόρκη έχει αρχίσει να επιστρέφει όλα τα δώρα που κατά καιρούς είχαν στείλει στην Suri μεγάλοι οίκοι και έχει δώσει εντολή να μην φτάνουν άλλα.

Η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν η Katie δεν έμοιαζε να ανησυχεί ιδιαίτερα για τις στιλιστικές συνήθειες της κόρης της. Σε συνεντεύξεις της κατά καιρούς είχε αναφερθεί στο ότι η Suri από πολύ μικρή είχε άποψη για τα ρούχα της, ζητούσε συγκεκριμένες αλλαγές όπως το να κόψουν πιο κοντό ένα μανίκι ή να κοντύνει μια φούστα και πως έχει ακολουθήσει συμβουλές της μικρής ακόμη και για δικά της επίσημες εμφανίσεις.