Η Kristen Stewart παραδέχεται ότι απάτησε τον Pattinson μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Η Kristen Stewart παραδέχεται ότι απάτησε τον Pattinson μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Η φωτογραφία, το σκάνδαλο, ο παντρεμένος.
26 Ιουλίου 2012
Το εξώφυλλο του US με την επίμαχη φωτό.
1
2
3
4
17 Ιουλίου: Ένας παπαράτσι συλλαμβάνει την Kristen Stewart να φιλιέται με τον σκηνοθέτη της ταινίας Snow White and the Huntsman τον 41χρονο (και παντρεμένο με δύο παιδιά) Rupert Sanders. Κι ενώ τα tabloid περιοδικά αρχίζουν να πλειοδοτούν κρυφά για το ποιο θα δημοσιεύσει πρώτο τη φωτό, ο Pattinson σε συνέντευξή του στο περιοδικό Blackbook σχολιάζει για τις φήμες του αρραβώνα τους "όχι δεν είναι αλήθεια, τουλάχιστον όχι ακόμα".

Η φωτό δημοσιεύτηκε χθες στο εξώφυλλο του περιοδικού US Weekly και η Kristen κάνει αμέσως σχεδόν γραπτή δήλωση στο περιοδικό People: "Λυπάμαι πολύ για τον πόνο και την αμηχανία που προκάλεσα στους κοντινούς μου ανθρώπους. Αυτή η στιγμιαία απερισκεψία έβαλε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, το πρόσωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, λυπάμαι πολύ".

Αλλά και ο Sanders έκανε δηλώσεις μεταμέλειας λέγοντας ότι: "είμαι βαθιά ταραγμένος για τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά μου. Η πανέμορφη γυναίκα μου και τα υπέροχα παιδιά μου είναι το μόνο που έχω σε αυτό τον κόσμο και τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Προσεύχομαι να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε μαζί." Σημείωση, η σύζυγος είναι το μοντέλο Liberty Ross.

Ο Pattinson πάντως παραμένει σε σιωπηλός, μάλλον σε κατάσταση σοκ όπως λένε οι φίλοι του, ενώ η Stewart βγήκε χθες αργά το απόγευμα από το σπίτι της για πρώτη φορά αφότου το σκάνδαλο ξέσπασε, εμφανώς ταραγμένη και κλαίγοντας.