Γιατί η σαϊεντολογία προτιμάει τους επώνυμους;

Γιατί η σαϊεντολογία προτιμάει τους επώνυμους;

Να μία "θρησκεία" που έχει για θεμελιώδη αρχή της να προσεγγίζει επωνύμους.
27 Ιουλίου 2012 Δάφνη Τσουβαλά
Mimi Rogers
Η γυναίκα που μύησε τον Tom Cruise.
1
2
3
4
5
6
7
8
Μία αίτηση διαζυγίου έκανε τη σαϊεντολογία θρησκεία των ημερών. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό; Στόχος αυτής της θρησκείας, όπως δηλώνει η ίδια, είναι να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων ψυχικά και σωματικά, αλλά ταυτόχρονα υπόσχεται ότι οι άνθρωποι θα έχουν καλύτερα εισοδήματα!

Επιπλέον στόχοι είναι η προσήλωση των ανθρώπων στις ιδέες και στους στόχους της οργάνωσης και η κατάργηση της ψυχιατρικής. Με ποιους τρόπους όμως καταφέρνουν να προσελκύσουν τους πιστούς και ειδικά τους διάσημους του Hollywood; Λέγεται ότι οι ειδικοί δεν θα δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο, αφού σύμφωνα με αυτούς «το να είσαι ικανός να ελέγχεις έναν άνθρωπο, σε κάνει ικανό να ελέγχεις πολλούς, και κανείς δεν θα μπορούσε να είναι επαγγελματίας σαϊεντολόγος εκτός αν μπορεί να ελέγχει ένα άλλο άτομο».

H δημοσίευση είναι απροκάλυπτη: «Η προσέλκυση διασήμων οι οποίοι βρίσκονται ή πλησιάζουν στο απόγειο της καριέρας τους, διευκολύνει την εξάπλωση της σαϊεντολογίας». Να λοιπόν γιατί οι σταρ είναι ο υπ' αριθμόν ένα στόχος της οργάνωσης.