Ο νέος σύντροφος της Demi Moore

Ο νέος σύντροφος της Demi Moore

Η πρόσφατη ρομαντική εκδρομή της με τον κατά 12 χρόνια νεότερο της ηθοποιό Martin Henderson στο Κονέκτικατ.
28 Ιουλίου 2012 Λουκία Λυκίδη
Μέχρι πρόσφατα φαινόταν σαν η Ντέμι Μουρ να μην έχει πολλά πράγματα να την κάνουν να χαμογελάει. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι λέγεται πως ήταν το φιλί του Aston Kutcher στην Mila Kunis. H Demi φαίνεται πως δεν μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι ο Aston την ξεπέρασε και την αντικατέστησε τόσο γρήγορα.
Όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι παρελθόν. Οι παπαράτσι την συνέλαβαν σε ρομαντική ολιγοήμερη απόδραση στο Κονέκτικατ με τον κατά 12 χρόνια νεότερο της νεοζηλανδό ηθοποιό Martin Henderson. Οι δύο τους βρέθηκαν μαζί την περασμένη εβδομάδα στο New Preston και έφαγαν στο Nine Main Bakery and Deli. «Περίμενε στην ουρά και μόλις ακούστηκε ένα τραγούδι του Colbie Caillat άρχισε να χορεύει και να φλερτάρει με τον συνοδό της» δήλωσε σε γνωστό περιοδικό κάποιος πελάτης του deli που τους είδε εκεί. Στην συνέχεια πήγαν μαζί να αγοράσουν τρόφιμα και γύρισαν πίσω στο σπίτι όπου νοίκιαζαν. «Φαίνονταν να νιώθουν πολύ άνετα μεταξύ τους» είπαν στο περιοδικό κάτοικοι της περιοχής που τους είδαν μαζί. Τρεις ημέρες πριν είχαν φάει στο σπίτι φίλου τους ενώ το επόμενο πρωί είχαν πάει για πεζοπορία. Αργότερα έκαναν μπάρμπεκιου με φίλους. «Συνεχώς μιλούσαν και γελούσαν. Η Demi Moor φαινόταν πολύ καλά. Ομιλητική, υγιής και ευτυχισμένη» είπαν περαστικοί που τους συνάντησαν .
Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για την Demi. Δεν ήταν μόνο ο χωρισμός της από τον Ashton εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων φημολογούμενων απιστιών του αλλά και από το γεγονός ότι όπως λέγεται οι τρεις κόρες της μετά τον χωρισμό της απομακρύνθηκαν από κοντά της μη μπορώντας να αντέξουν την κακή συναισθηματική της κατάσταση. Να σημειώσουμε ότι τον Ιανουάριο η Demi μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης σαν αποτέλεσμα της κατάχρησης ουσιών αλλά και των προβλημάτων ανορεξίας που αντιμετώπιζε.