Αιμίλιος Χειλάκης-Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: απόβαση στην Κρήτη

Αιμίλιος Χειλάκης-Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: απόβαση στην Κρήτη

Η παράσταση Οιδίπους Τύραννος όπου συμπρωταγωνιστούν οι δύο Έλληνες σταρ θα περιοδεύει στην Κρήτη, από τις 4 ως τις 10 Αυγούστου.
03 Αυγούστου 2012
H παράσταση του Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γραουζίνις, φορτωμένη χειροκροτήματα και επαίνους από το σύνολο των πόλεων όπου παίχτηκε και με την αίγλη της αποθέωσης στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου,κάνει απόβαση στην Κρήτη αυτό το Σάββατο 4 Αυγούστου, με αφετηρία το Ρέθυμνο.Οι Αιμίλιος Χειλάκης και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, με έναν αμιγώς ανδρικό θίασο για τον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή, φτάνουν στην Κρήτη για 6 πολυαναμενόμενες παραστάσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας στην Κρήτη:
Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Αυγούστου στο Ρέθυμνο, θέατρο Ερωφίλη
Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 στο Ηράκλειο, θέατρο Νίκος Καζαντζάκης
Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 στα Χανιά, θέατρο Ανατολικής ΤάφρουΑν και τους έχουμε δει μαζί δύο φορές στην τηλεόραση, είναι η πρώτη φορά που οι δύο διάσημοι ηθοποιοί και φίλοι παίζουν μαζί στο θέατρο. Διαβάστε τι μας είπαν για την γνωριμία τους, την κοινή πορεία τους και αυτή την συνεργασία τους στο Marie Claire Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στις 10 Αυγούστου και δείτε το backstage της φωτογράφισης στο marieclaire.gr
Ο Οιδίπους θα κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου.