Βίντεο: Αιμίλιος Χειλάκης-Κων/νος Μαρκουλάκης: backstage για το MC

Βίντεο: Αιμίλιος Χειλάκης-Κων/νος Μαρκουλάκης: backstage για το MC

Οι δύο μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές της γενιάς τους παίζουν για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο και ειναι πολύ ευτυχισμένοι γι αυτό.
21 Αυγούστου 2012
Ήταν πραγματική απόλαυση να τους έχεις μαζί για λίγες ώρες στον ίδιο χώρο. Ο Αιμίλιος και ο Κωνσταντίνος, τα χρυσά αγόρια της γενιάς της Μιρέλας Παπαοικονόμου, έχουν τρομερό χιούμορ, γνώσεις και γοητεία που ενισχύεται από το γεγονός ότι -εδώ που τα λέμε- οι "διάδοχοί" τους στον χώρο δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Τα δύο βασικά μέλη του Rat Pack της καλής τηλεόρασης ου όμως έχουν μια τεράστια θητεία στο θέατρο ήρθαν ένα πρωί στις αρχές του καλοκαιριού στο στούντιο του περιοδικού, για να φωτογραφηθούν και να μας μιλήσουν: για την 20ετή φιλία τους, για την παράλληλη πορεία τους και για τον Οιδίποδα Τύραννο, την πρώτη παράσταση όπου συμπρωταγωνιστούν -κρατώντας, ο Αιμιλιος τον ρόλο του τραγικού βασιλιά της Θηβας και ο Κωνσταντίνος της Ιοκάστης.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις έκανε λαμπερή πρεμιέρα στην Επίδαυρο και συνεχίζει το ταξίδι της ανά την Ελλάδα (στις 24 και 25/8 θα βρισκεται στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων και στις 28 και 29/8 στην Θεσσαλονίκη με 2 ενδιάμεσους σταθμούς στην Θράκη (Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη, μπορείτε να τσεκάρετε όλες τις ημερομηνίες στο chilakis.gr), μέχρι να φτάσει στην Αθήνα, στο Ηρώδειο, στις 7/9.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη που μας έδωσαν οι δύο ηθοποιοί στο Marie Claire Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί και δείτε απόσπασματα στο βίντεο που γυρίσαμε την ημερα που φωτογραθήθηκαν για μας, κάνοντας κλικ στην φωτογραφία.