Ο πρώτος μαραθώνιος για γυναίκες είναι εδώ

Ο πρώτος μαραθώνιος για γυναίκες είναι εδώ

Η εκκίνηση θα δοθεί στον Αστέρα της Βουλιαγμένης την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.
11 Σεπτεμβρίου 2012 Λουκία Λυκίδη
Η αφίσα του Ladies Run.
1
2
3
4

Λέγεται Ladies Run και είναι μόνο για γυναίκες. Ένας αγώνας 5 ή 10 χιλιομέτρων (έχει χωριστεί για να απευθύνεται σε όλες τις αντοχές) που θέλει να μας κάνει να τρέξουμε για καλό σκόπο αφού το 1/3 των κερδών από τις συμμετοχές θα διατεθεί στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Ξεκινήστε λοιπόν την προπόνηση και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου φορέστε τα αθλητικά σας και κατευθυνθείτε στον Αστέρα. Οι συμμετοχές έχουν σπάσει ρεκόρ και στον αγώνα μεταξύ άλλων θα τρέξουν γνωστές ελληνίδες όπως η Μαίρη Συνατσάκη, αθλήτριες αλλά και καθημερινές γυναίκες.
Οι δρομείς θα τρέξουν μια υπέροχη διαδρομή μέσα από πευκόφυτους δρόμους αλλά και κατά μήκος της μαρίνας, στην περιοχή του Λαιμού.Τον αγώνα στηρίζει σαν χορηγός ο οίκος καλλυντικών AVON που ήταν και η εταιρεία που διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα δρόμου για γυναίκες το 1978 στην Ατλάντα. Το ελληνικό LADIES RUN σε συνεργασία με την AVON, θα ενισχύσει και το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, προσφέροντας 5 από τα 15 ευρώ κάθε συμμετοχής. Στις νικήτριες θα απονεμηθούν μετάλλια ενώ η Links of London θα προσφέρει σε όσες τερματίσουν το περικάρπιο των Ολυμπιακών του 2012 σε μοβ συλλεκτική έκδοση ειδικά για το Ladies Run.

Μάθετε περισσότερα στο ladiesrun.gr, κάντε like την σελίδα στο facebook και πάνω απ' όλα δηλώστε συμμετοχή.