Ποιά θα είναι η επόμενη Martini Star;

Ποιά θα είναι η επόμενη Martini Star;

28 φιναλίστ απ' όλο τον κόσμο συναγωνίζονται ποιά θα είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια του Martini.
12 Σεπτεμβρίου 2012 Photo by Bryan Adams/Martini via Getty Images
Η ελληνίδα φιναλίστ Τέτη Καλαφάτη.
1
2

Με σύνθημα το Luck is an Attitude το Martini Royal Casting o παγκόσμιος διαγωνισμός του Martini Royale αναζητά την γυναίκα που θα γίνει το πρόσωπο του. Οι 28 φιναλίστ από 23 χώρες που επιλέγησαν από διεθνή επιτροπή ανάμεσα σε 3.500 συμμετοχές διεκδικούν τον τίτλο της Martini Star, αλλά και τα έπαθλα που είναι €150,000, 12 ζευγάρια παπούτσια με την υπογραφή του Christian Louboutin και 12 σύνολα από το my-wardrobe.com. Μεταξύ των φιναλίστ βρίσκονται οι ελληνίδες Τέτη Καλαφάτη και Χριστιάνα Μούσση. Στην επιτροπή συμμετέχουν ο Christian Louboutin, η δημιουργός του my-wardrobe.com Sarah Curran και ο Yuri Buzzi, νικητής του περσινού διαγωνισμού MARTINI Kisser Casting.
Οι 28 φιναλίστ κατέφθασαν στην 'Ιμπιζα όπου πέρασαν μία σειρά από δοκιμασίες που βιντεοσκοπήθηκαν και παρουσιάζονται σαν μεμονωμένα επεισόδια μίας άκρως διασκεδαστικής σειράς στην επίσημη σελίδα του Martini στο facebook.
Επιπλέον η φωτογράφηση με τον θρυλικό Bryan Adams τους έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να δείξουν στη επιτροπή πως διαθέτουν το απαραίτητο attitude για το ρόλο της πρωταγωνίστριας. Η φωτογράφηση σκηνοθετήθηκε από τον Art Director Tom Usher ενώ η Sarah Curran επέλεξε για τις υποψήφιες επώνυμα bikini από το βρετανικό οίκο μαγιό Ηeidi Κlein.
Ο φωτογράφος Bryan Adams και ο Art Director Tom Usher σχολίασαν «Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Κάποιες κοπέλες μας τράβηξαν το ενδιαφέρον από την αρχή. Παρόλ' αυτά θα ήταν άδικο σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού να αποκαλύψουμε τα ονόματά τους.»