Οι flappers του Boardwalk Empire για 4η σεζόν

Οι flappers του Boardwalk Empire για 4η σεζόν

Γιατί θα φοράμε γάντια και καπέλα στα πάρτι του χειμώνα.
03 Οκτωβρίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
Kelly Macdonald
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Οι flappers είναι μόδα όχι μόνο επειδή περιμένουμε με αγωνία τον Υπέροχο Γκάτσμπι στον κινηματογράφο αλλά και επειδή τις απολαμβάνουμε στη σειρά Boardwalk Empire. Η είδηση είναι ότι το κανάλι ΗΒΟ υπέγραψε τη συνέχεια του σίριαλ για 4η σεζόν οπότε θα καταφέρουμε να δούμε τις καινούργιες περιπέτειες του "νονού" Nucky Thompson και των σέξι flappers που τον περιστοιχίζουν.

Ενώ η 3η σεζόν μόλις άρχισε να προβάλεται (στην Ελλάδα κάθε Δευτέρα βράδυ στις 9 από τη Nova), o διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ Michael Lombardo δήλωσε: "Ο δημιουργός Terry Winter (παραγωγός στο παρελθόν των Sopranos), ο παραγωγός Martin Scorsese (σκηνοθέτης του Ταξιτζή και πολλών άλλων), ο επίσης παραγωγός Μark Wahlberg (πρωταγωνιστής στο Fighter και σε πολλά άλλα, που τώρα κάνει καριέρα σαν παραγωγός) ετοιμάζουν μία εντυπωσιακή σειρά που δεν σταματάει ούτε στιγμή να σε εκπλήσσει και να σε διασκεδάζει".

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η σειρά βραβεύτηκε με 4 Emmy πριν λίγες μέρες: σκηνοθεσίας δραματικής σειράς, καλλιτεχνικής επιμέλειας (η αναπαράσταση της εποχής της ποταπαγόρευσης είναι κινηματογραφικού επιπέδου), φωτογραφίας και οπτικών εφέ.

Δείτε το τρέιλερ του 3ου κύκλου και απολαύστε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, πάθος και απογορευμένη ηδονή. Δείτε την Kelly Macdonald να αλλάζει καπέλα και φορέματα με κρόσια και φυσικά τον Steve Buscemi στον πιο γοητευτικό ρόλο της καριέρας του.