Ο Pattinson και Stewart χωριστά στην προώθηση του  Breaking Dawn II

Ο Pattinson και Stewart χωριστά στην προώθηση του Breaking Dawn II

Φαίνεται πως τα ερωτικά προβλήματα των δυο πρωταγωνιστών συνεχίζουν να επηρεάζουν την τελευταία τους ταινία.
11 Οκτωβρίου 2012 Κλειώ Γουναρίδη, Nina de Lange
Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ του Breaking Dawn II, του πολυαναμενόμενου τελευταίου μέρους του έπους Twilight, πληροφορίες λένε πως οι δυο τους δεν θα κάνουν την φημολογούμενη κοινή εμφάνιση που θα αποδείκνυε ότι προσπαθούν αν σώσουν τη σχέση τους μετά το σκάνδαλο του καλοκαιριού όπου η ηθοποιός απάτησε τον Rob με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders.

Φήμες επίσης λένε πως οι φαν του Robert είναι ακόμα θυμωμένοι με την πράξη της Κristen και έτσι οι παραγωγοί θέλουν να αποφύγουν τυχόν «αντίποινα» από τους φαν.

Έτσι και οι τρεις πρωταγωνιστές  θα χωριστούν για την προώθηση. Ο Robert Pattinson θα επισκεφθεί την Αυστραλία, η Kristen Stewart θα επισκεφθεί την Ιαπωνία ενώ ο Taylor Lautner θα επισκεφθεί την Βραζιλία.

Ωστόσο σύμφωνα με τα συμβόλαιά τους είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται μαζί σε ορισμένα event προώθησης της ταινίας οπότε μπορούμε να περιμένουμε κάποια κοινή τους εμφάνιση δεδομένου ότι δεν έχει αποφασιστεί κάτι για την πρεμιέρα του Λονδίνου. Τέλος τα προωθητικά event της ταινίας είναι ιδιαίτερα σημαντικά καθώς πάντα οι φαν τα περιμένουν με ανυπομονησία και μερικές φορές προσελκύουν περισσότερο κόσμο απ'ότι η ίδια η ταινία.