Δείτε το πρώτο τρείλερ του Carrie Diaries

Δείτε το πρώτο τρείλερ του Carrie Diaries

Στιγμιότυπα από τα πιο ωραία χρόνια της Carrie.
29 Οκτωβρίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
The Carrie Diaries
1
2
3
4

Το πρώτο τρέιλερ του Carrie Diaries, του prequel της σειράς Sex and the City, προβλήθηκε πριν μερικές μέρες στο New York Film and Television Festival και ενέτεινε την αναμονή των φαν για την πρεμιέρα της σειράς τον Ιανουάριο του 2013.

Να η επίσημη περίληψη του στόρι: είναι το 1984 και η ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη για τη δεκαεξάχρονη Carrie Bradshaw (την παίζει η AnnaSophie Robb). Aπό τότε που πέθανε η μητέρα τους, η Carrie και η μικρότερη αδερφή της η Dorritt (Stefania Owen) είναι πιο απειθάρχητες από ποτέ και ο πατέρας τους Tom (Matt Letscher) νιώθει μεγάλο το βάρος της ευθύνης να πρέπει ξαφνικά να φροντίζει αυτά τα δύο κορίτσια.

Η επαρχιακή ζωή στο Κονέκτικατ δεν ικανοποιεί την Carrie. Ακόμα και η άφιξη ενός νέου συμμαθητή, του Sebastian (Austin Butler), απλώς της θυμίζει ότι έχει περάσει όλο το καλοκαίρι πενθώντας αντί να κάνει κάτι για να προχωρήσει με τη ζωή της. Όταν λοιπόν ο Τομ της δίνει την ευκαιρία να δουλέψει σαν μαθητευόμενη σε μία εταιρεία στο Μανχάταν, πετάει από τη χαρά της.

Τα μάτια της Carrie τυφλώνονται από τη λάμψη της Νέας Υόρκης. Όταν γνωρίζει τη Larissa (Freema Agyeman), style editor για το περιοδικό Interview, μαγεύεται από την club culture του δικού της κόσμου. Και της συμβαίνει το μοιραίο: ερτεύεται το Μανχάταν!

Θα πρέπει βέβαια να θυμόμαστε ότι το μόνο κοινό ανάεμσα σε αυτή τη σειρά και στο Sex an the City είναι η Candace Bushnell. Γιατί κατά τα άλλα δεν έχει ούτε τις έξυπνες ατάκες, ούτε τα απίστευτα ρούχα της  Πατρίτισα Φιλντ, ούτε φυσικά τους πρωταγωνιστές. Άσε που είναι και άλλο κανάλι.

Τέλος πάντων, μπορεί να είναι και καλό.

Παίρνουμε μία ιδέα από το τρέιλερ: